GREENY והבלוגרית לאה זוהר, עורכת סדנאות אוכל בלקני מציעים ||| מתכון עוגיות נימוחות עם קמח אגוזי מלך ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך <<<
מצרכים
- 500 גרם קמח לבן
- 1 כפית תמצית וניל
- 100 גרם קמח אגוזי מלך
- 200 גרם חמאה (לטבעונים 150 גרם שמן זית)
- 200 מ"ל שמן אגוזי מלך
- 1/4 כפית קינמון
- 1 כפית אבקת אפייה
- 150 גרם אבקת סוכר
- 100 גרם פקאן גרוס דק (לא טחון)
אופן הכנה
- יש לערבב את כל החומרים היבשים
- להוסיף חמאה או שמן זית ושמן אגוזי מלך
- לעבד לבצק רך ונעים
- לעטוף בניילון נצמד ולצנן במקרר שעה
- לרדד את הבצק בין שני דפים של נייר אפייה
- לקרוץ עוגיות ולהניח בתבנית מרופדת בנייר אפייה לא משומן
- לאפות כ-20 דקות בתנור בחום של 180 מעלות
- חשוב: להשגיח שהעוגיות לא ייחרכו. העוגיות נותרות בהירות גם בסיום האפייה.
בתיאבון