מתכון: ספגטי טבעוני אה לה אוליו

קפה ביגה מעניקה מתכון טבעוני ||| ספגטי אה לה אוליו פשוט וקל להכנה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך <<<

ספגטי אל-לה אוליו (צילום גליה אבירם)

מצרכים

  • 180 גר פסטה ספגטי
  • 3 כפות שמן זית
  • 4 סלייסים של פלפל צ'ילי אדום
  • עגבניות מיובשות
  • בזיליקום
  • שום
  • ארטישוק קונפי (ניתן למצוא בצנצנות בסופרים וחנויות תבלינים שונות)
  • זיתי קלמטה
  • פטרוזיליה
  • מלח+פלפל – לפי הטעם

אופן הכנה

    1. מרתיחים סיר עם מים, שמן ומלח לבישול הספגטי
    2. פורסים 3 שיני שום
    3. חותכים לרצועות 3-4 יחי' עגבניות מיובשות (תלוי בגודל)
    4. מחממים מחבת, שמים 2 כפות שמן זית, מוסיפים את השום ואת הצ'ילי אדום, מטגנים כחצי דקה
    5. מוסיפים את העגבניות המיובשות, הארטישוק, זיתי קלמטה ועלי פטרוזיליה ומקפיצים יחד מספר פעמים
    6. מוסיפים 3-4 כפות מים
    7. מוסיפים את הפסטה, עלי הבזיליקום ומעט מלח ופלפל
    8. מקפיצים יחד ומגישים

טיפ להגשה: ניתן להוסיף כמה עלי פטרוזיליה מעל המנה, לקישוט

הוספת תגובה

שינוי גודל גופנים
ניגודיות