לקראת החגים, ברילה מציע מתכון לסלט פסטה חגיגי ||| האורחים כבר בדרך ואתם רוצים להפתיע בסלט שיקשט את שולחן ||| סלט בלי הרבה מאמץ וגם תזכו לאין סוף מחמאות ||| כל הפרטים בהמשך <<<
מצרכים ( 4-6 מנות)
- חצי חבילת פסטה ברילה מסוג פרפלה
- סלסלת פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים
- 4 פטריות פורטובלו חתוכות לקוביות
- 200 גרם חזה עוף חתוך לקוביות בגודל של כ- 2-3 ס"מ. צמחונים יכולים ללא סעיף זה
- 100 גרם כרוב לבן חתוך לרצועות דקות
- 100 גרם כרוב אדום חתוך לרצועות דקות
- 2 גבעולי בצל ירוק קצוץ
- 2 כפות שמן זית
- חצי כפית מלח
- כפית פפריקה
לויניגרט
- 4 כפות שמן זית
- 5 כפות חומץ בן יין
- 1 כף סילאן
- 1שם שום כתושה
- כפית חרדל דיז'ון
- חצי כפית פלפל שחור גרוס
- כפית שטוחה מלח
לעיטור
- 100 גרם פקאן קלוי
- 50 גרם חמוציות
אופן הכנה
-
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים
- במחבת מניחים 2 כפות שמן זית ואת קוביות העוף, הפטריות המלח והפפריקה
- מערבבים ומטגנים עד להשחמה של קוביות העוף, מסירים מהאש ומצננים
- מערבבים היטב את כל מרכיבי רוטב הויניגרט
- מרכיבים את הסלט: הפסטה, הירקות הטריים, העוף והפטריות
- מוזגים את הרוטב ומערבבים
- מפזרים מעל פקאן קלוי וחמוציות
בתיאבון