מתכון לחנוכה באדיבות מאסטר שף ||| מתכון קל ונוח: רק עשר דקות הכנה וניתן אפשר להפוך את המתכון לטבעוני ||| לצמחונים ואוהבי הבריאות – עם עדשים וירק לא יהיה טעים ? ||| לפרטי המתכון בהמשך <<<
מצרכים
- 2 קופסאות עדשים מאסטר שף מסוננות מנוזלים
- חצי כוס פירורי לחם מאסטר שף
- חצי כוס שבבי בצל מטוגן מאסטר שף
- חצי כוס פטרוזיליה קצוצה דק
- חצי כוס כוסברה קצוצה דק
- לא טבעונים: 1 ביצה
- טבעונים: 1/2 כוס של תערובת לציפוי נאגטס של מאסטר שף (במקום הביצה)
- טבעונים: 1/2 כוס מים
- כפית מלח
- כף כמון
- 1/4 כוס שמן קנולה לטיגון
להגשה: רוטב סרירצ'ה מאסטר שף, מיונז שום מאסטר שף
אופן הכנה
- מניחים בקערה את העדשים ומועכים עם "מועך פירה" עד לקבלת עיסה
- מוסיפים שבבי הבצל, פירורי לחם, פטרוזיליה, כוסברה, ביצה, מלח וכמון ומערבבים היטב
- טבעונים: במקום הביצה, 1/2 כוס של תערובת לציפוי נאגטס של מאסטר שף + 1/2 כוס מים, לערבב יחד ולהוסיף לבלילה
- במחבת שטוחה מחממים שמן לא עמוק
- יוצרים לביבות שטוחות מעט
- מטגנים משני הצדדים עד להשחמה
- מגישים לצד רוטב סרירצ'ה ומיונז שום
בתיאבון וחג אורים שמח