מתכון: לביבות עדשים וירק צמחוניות

מתכון לחנוכה באדיבות מאסטר שף ||| מתכון קל ונוח: רק עשר דקות הכנה וניתן אפשר להפוך את המתכון לטבעוני ||| לצמחונים ואוהבי הבריאות – עם עדשים וירק לא יהיה טעים ? ||| לפרטי המתכון בהמשך <<<

לביבות עדשים טבעוניות (צילום אסף לוי)

מצרכים

  • 2 קופסאות עדשים מאסטר שף מסוננות מנוזלים
  • חצי כוס פירורי לחם מאסטר שף
  • חצי כוס שבבי בצל מטוגן מאסטר שף
  • חצי כוס פטרוזיליה קצוצה דק
  • חצי כוס כוסברה קצוצה דק
  • לא טבעונים: 1 ביצה
  • טבעונים: 1/2 כוס של תערובת לציפוי נאגטס של מאסטר שף (במקום הביצה)
  • טבעונים: 1/2 כוס מים
  • כפית מלח
  • כף כמון
  • 1/4 כוס שמן קנולה לטיגון

להגשה: רוטב סרירצ'ה מאסטר שף, מיונז שום מאסטר שף

לביבות עדשים (צילום אסף לוי)

אופן הכנה

  1. מניחים בקערה את העדשים ומועכים עם "מועך פירה" עד לקבלת עיסה
  2. מוסיפים שבבי הבצל, פירורי לחם, פטרוזיליה, כוסברה, ביצה, מלח וכמון ומערבבים היטב
  3. טבעונים: במקום הביצה, 1/2 כוס של תערובת לציפוי נאגטס של מאסטר שף + 1/2 כוס מים, לערבב יחד ולהוסיף לבלילה
  4. במחבת שטוחה מחממים שמן לא עמוק
  5. יוצרים לביבות שטוחות מעט
  6. מטגנים משני הצדדים עד להשחמה
  7. מגישים לצד רוטב סרירצ'ה ומיונז שום

בתיאבון וחג אורים שמח

הוספת תגובה