מתכון: לביבות ספגטי חמות

לביבות לא מתוקות עם אפונה וגבינה ||| ברילה מציעה מתכון מיוחד ולא שגרתי ללביבות ||| על בסיס ספגני, אפונה וגבינה ||| פרטים ומתכון בהמשך <<<

לביבות ספגטי עם אפונה וגבינה (צילום אפיק גבאי)

מצרכים

  • ½  חבילת ספגטי ברילה
  • 3  ביצים
  • 100  גרם אפונה
  • 50  גרם גבינת פרמז'ן מגוררת
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • שמן זית
  • רוטב ארביאטה ברילה

ספגטי ברילה (צילום יח"צ חו"ל)

אופן הכנה

  1. מבשלים ספגטי ברילה במים רותחים ל-11 דקות, מסננים ומפרידים מהמים
  2. שופתים הביצים לקערה
  3. מוסיפים אפונה, פרמז'ן ומלח ופלפל לפי הטעם
  4. מערבבים היטב
  5. מוסיפים לקערה את הספגטי המבושל ומערבבים
  6. יוצקים למחבת עמוקה שמן זית ומחממים
  7. בעזרת מזלג וכף עץ רחבה, יוצרים צורה כדורית מהספגטי בתנועה סיבובית
  8. מניחים את כדורי הספגטי בעדינות בשמן הרותח ומטגנים עד להשחמה של הצד התחתון
  9. הופכים את הלביבה ומטגנים עד להשחמה את הצד השני
  10. מוציאים לנייר סופג

אופן הגשה

מגישים לצד רוטב ארביאטה של ברילה

בתיאבון

הוספת תגובה

שינוי גודל גופנים
ניגודיות