לביבות לא מתוקות עם אפונה וגבינה ||| ברילה מציעה מתכון מיוחד ולא שגרתי ללביבות ||| על בסיס ספגני, אפונה וגבינה ||| פרטים ומתכון בהמשך <<<
מצרכים
- ½ חבילת ספגטי ברילה
- 3 ביצים
- 100 גרם אפונה
- 50 גרם גבינת פרמז'ן מגוררת
- מלח ופלפל לפי הטעם
- שמן זית
- רוטב ארביאטה ברילה
אופן הכנה
- מבשלים ספגטי ברילה במים רותחים ל-11 דקות, מסננים ומפרידים מהמים
- שופתים הביצים לקערה
- מוסיפים אפונה, פרמז'ן ומלח ופלפל לפי הטעם
- מערבבים היטב
- מוסיפים לקערה את הספגטי המבושל ומערבבים
- יוצקים למחבת עמוקה שמן זית ומחממים
- בעזרת מזלג וכף עץ רחבה, יוצרים צורה כדורית מהספגטי בתנועה סיבובית
- מניחים את כדורי הספגטי בעדינות בשמן הרותח ומטגנים עד להשחמה של הצד התחתון
- הופכים את הלביבה ומטגנים עד להשחמה את הצד השני
- מוציאים לנייר סופג
אופן הגשה
מגישים לצד רוטב ארביאטה של ברילה
בתיאבון