חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: לבבות אסתר

מתכון פורים באדיבות רולדין ועמותת רוח נשית ||| העמותה מסייעת לנשים נפגעות אלימות להגיע לעצמאות כלכלית ||| לבבות אסתר בהשראת דמותה של אסתר המלכה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך …

לבבות אסתר (צילום רונן מנגן)

מצרכים (20 עוגיות)

  • 400 גרם ריבת תות איכותית

בצק פריך

  • 200 גרם קמח
  • 80 גרם שמן זית
  • 80 גרם אבקת סוכר
  • 1 ביצה M
  • 20 גרם פרג
  • 25 גרם שקדים
  • 1 כפית תמצית וניל

מרציפן לזילוף

  • 200 גרם מרציפן
  • 50 גרם חלבון ביצה
לבבות אסתר צילום רונן מנגן

אופן הכנה

  1. לערבב השמן וקמח במיקסר עם וו גיטרה עד לקבלת פירורים אחידים
  2. להוסיף את אבקת הסוכר, השקדים הטחונים והפרג ולערבב
  3. להוסיף הביצה ותמצית הווניל ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד
  4. עוטפים בניילון  נצמד ומניחים במקרר למנוחה כשעה
  5. בינתיים לערבב את המרציפן וחלבון הביצה במעבד מזון עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושים. מניחים עטוף בניילון נצמד עד לשימוש
  6. לרדד את הבצק הפריך לעובי של 3 מ"מ בערך וקורצים עם תבנית לב 20 יחידות
  7. לסדר על נייר אפיה
  8. אופים בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות כ 10-12 דקות עד להזהבה
  9. מקררים ומזלפים בעזרת שק זילוף עם פיה משוננת קטנה מסגרת של מרציפן בשולי העוגיות האפויות
  10. אופים שוב כ 7-10 דקות עד להזהבה קלה
  11. מקררים
  12. מחממים את ריבת התות ובוזקים בתוך הלבבות

בתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

2 Responses

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *