לשנת הלימודים שבפתח טוסט קל הכנה וטעים, עם לחם טרי ללא גלוטן ||| חברת שר Schär, בשיתוף השף והדיאטן אודי ברקן מגישים לקוראינו ||| לפרטים ולמתכון בהמשך <<<
טוסט מזין וללא גלוטן
במתכון לחם אוורירי ורך מסוג "רוסטיקו", בשילוב גבינת עיזים של "ליב" וממרח פלפלים. הטוסט מתאים כארוחת בוקר או ערב מזינה להורים וילדים וכן ככריך לבית הספר. הלחם הטרי של שר, המשווק על ידי חברת ליב, הוא היחיד בישראל אשר מגיע מוכן לאכילה, ללא צורך בהקפאה וללא חומרים משמרים, זאת הודות לאריזת וואקום חדשנית.
מצרכים
לטוסט
- 2 פרוסות לחם טרי ללא גלוטן "רוסטיקו" של שר
- 3 כפות ממרח פלפלים (ראה מתכון)
- 4 פרוסות גבינת עיזים "ליב"
- 3-4 עלי אורגנו טריים
- 1 כפית שמן זית
לממרח הפלפלים
- 5 פלפלים קלויים
- 1 שן שום
- 1 כף דבש
- 1/2 כוס אגוזי מלך
- 2 כפות רכז רימונים
- 1/2 כוס שמן זית
- 1 כפית מלח
- 1 כפית צ'ילי יבש חריף גרוס
אופן הכנה
- טוחנים את כל רכיבי ממרח הפלפלים ושומרים במקרר
- מורחים את שתי פרוסות הלחם בממרח הפלפלים
- מניחים את פרוסות גבינת העיזים והאורגנו וסוגרים
- מורחים את הטוסט משני הצדדים במעט שמן זית
- צולים בטוסטר לחיץ כ-10 דקות
המלצת הגשה
להגיש לצד הטוסט, סלט קטן של עלי רוקט, עלי בזיליקום, אגוזי מלך קצוצים ומלפפון
פרוס.
בתיאבון