מילוי שוקולד ? פרג ? תמרים ? הכל מוכר ידוע ומתוק. הצעה לאוזן המן מלוחה, במילוי גבינות.
החומרים לבצק הפריך:
3 כוסות קמח
1 שמנת חמוצה
200 גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות
מעט מלח
החומרים למילוי 1:
חבילת קוטג'
1/2 חבילת גבינת כנען
1/2 כף קצח
מעט מלח ופלפל
1 כף זעתר
1 ביצה
2 כפות תערובת לבצל וסומק של חוות דרך התבלינים (תערובת בצל וסומק לגבינה מכילה: בצל מיובש, סומק טחון)
החומרים למילוי 2:
1 בטטה מקולפת שבושלה 20 דק'
1/2 חבילת גבינת כנען
3 כפות קצח
מלח, פלפל
1 ביצה
1 קוטג'
אופן ההכנה:
- מערבבים במעבד מזון את חומרי הבצק עד לקבלת פירורים. מעבדים ידנית את הבצק עד שהופך להיות אחיד ומשטחים אותו.
- מכניסים למקרר לשעה/שעתיים.
- יוצרים מהבצק כדורים קטנים. במרכז כל כדור מניחים כף מהתערובת שהכנו.
- יוצרים צורת אוזן המן ומניחים בתבנית עם נייר אפיה.
- מורחים מעל כל אזני ההמן ביצה טרופה.
- מכניסים לתנור שחומם מראש, 180 מעלות למשך 20 דק' או עד להזהבה.
ובתיאבון!
את תערובת התבלינים ניתן להשיג ברשת חוות דרך התבלינים : https://www.derech-hatavlinim.co.il/default.asp