חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: עוגות יוגורט אישיות עם פירות יער

פרימור ומיקי שמו מגישים לראש השנה מתכון ||| מתכון מיוחד לעוגות יוגורט אישיות, עם פירות יער ||| העוגות בשילוב מיץ רימונים סחוט טבעי של פרימור ||| מתאימות לאירוח בימי החג וכקינוח, לצד שתייה חמה או קרה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

עוגות יוגורט אישיות עם פירות יער (צילום איתיאל ציון)

מצרכים (ל-4 עוגות בריוש)

  • 200 חמאה רכה
  • 3/4 כוס שמן קוקוס
  • 1.5 כוסות סוכר דמררה
  • 2 כפיות דבש
  • 6 ביצים L
  • 1.5 כוסות קמח לבן
  • 3/4 כוס קמח כוסמין
  • 2 כפיות קמח שקדים
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 200 גרם גבינת ריקוטה 9%
  • 100 גרם (1/2 גביע) יוגורט 3%
  • 50 גרם פטל אדום קפוא

לרוטב פירות אדומים

  • 3 כפות מיץ רימונים פרימור
  • 2 כפות דבש
  • 150 גרם פירות אדומים קפואים
מיץ רימונים סחוט 100% טבעי 1 ליטר פרימור (צילום עמית שטראוס)

אופן הכנה

  1. במיקסר עם וו גיטרה מערבלים החמאה, שמן קוקוס וסוכר במהירות בינונית-גבוהה במשך כ- 5 דקות, עד לקבלת תערובת אחידה ובהירה
  2. מוסיפים את הביצים בהדרגה אחת אחרי השנייה תוך כדי ערבוב
  3. מנפים את הקמחים, אבקת אפייה ואבקת שקדים
  4. מנמיכים את מהירות ערבול המיקסר ומוסיפים לסירוגין את הריקוטה והיוגורט ולבסוף את הקמחים המנופים עד לקבלת תערובת אחידה
  5. מחממים תנור ל- 170 מעלות
  6. מוזגים את התערובת ל- 4 תבניות בריוש עד לחצי הגובה
  7. מפזרים מעט פטל אדום מעל כל עוגה
  8. מוזגים את יתרת התערובת עד שיא גובה התבנית
  9. אופים במשך 40-50 דקות, עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים
  10. הופכים את העוגות על גבי רשת ומצננים
  11. הכנת רוטב הפירות האדומים: בקלחת מחממים 3 כפות מיץ רימונים יחד עם הדבש והפירות האדומים הקפואים עד לקבלת תערובת סמיכה
  12. מעטרים את העוגות ברוטב

הגשה

לצד כדור גלידה או מעט קצפת

חג שמח ושנה טובה

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *