נפטון מציעה מתכונים לסדרת ציפוי לשניצל ||| מתכון למקלות שניצל בציפוי קלאסי עם שומשום ||| מתכון לפטריות בציפוי שניצל בסגנון ים תיכוני ||| פירורי לחם ב-6 טעמים שונים: איטלקי, ים תיכוני, וינאי, פאנקו, שומשום ומוזהבים ||| כל הפרטים והמתכונים בהמשך…
מי לא אוהב שניצל?
נפטון (1990) המתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, תערובות תיבול, ממרחים ורטבים, מציגה את האריזות החדשות והנוחות של סדרת ציפוי לשניצל – פירורי לחם בטעמים שונים ובמגוון סגנונות. האריזות כוללות עיצוב חדש וסגירת רוכסן לאטימה טובה של התכולה. הציפויים מוצעים ב-6 סגנונות, כל סגנון בצבע אריזה שונה:
- וינאי: פירורי לחם, פפריקה מתוקה, שום, בצל, עשבי תיבול (כוסברה ועוד), תבלינים, מלח. 400 גרם. אריזה בצבע תכול
- ים תיכוני: פירורי לחם, עשבי תיבול (כוסברה, בזיליקום ועוד), שום, פפריקה מתוקה, כורכום, תבלינים, מלח. 400 גרם. אריזה בצבע אדום
- איטלקי: פירורי לחם, פפריקה מתוקה, מלח, שום, תבלינים, עשבי תיבול (פטרוזיליה ועוד). 400 גרם. אריזה בצבע ירוק
- קלאסי בתוספת שומשום: פירורי לחם, שומשום, פפריקה מתוקה, מלח, פלפל שחור, שום, תבלינים, עשבי תיבול. 400 גרם. אריזה בצבע צהוב
- פאנקו: פירורי לחם גדולים ואווריריים, סוכר ומלח. 260 גרם. אריזה בצבע לילך
- מוזהבים: פירורי לחם מוזהבים ומלח. 400 גרם. אריזה בצבע סגול
פירורי הלחם בסדרה מתאימים לתיבול והכנה של מגוון מנות ומאכלים טעימים ובהם עוף, בקר, הודו, דגים, ירקות, פשטידות, מאפים ועוד. הציפוי ללא מונוסודיום גלוטומט או חומרים משמרים.
כשרות פרווה, מחיר: 7.90 – 10.90 שקלים (לאריזות במשקל 400 גרם, למעט הפאנקו שהוא במשקל של 260 גרם). להשיג ברשתות: יינות ביתן, חצי חינם ובחנויות נבחרות.
מתכון: מקלות שניצל בציפוי קלאסי עם שומשום
מצרכים
- 8 נתחי שניצל עבים
- 1/2 כוס קמח
- 2 ביצים טרופות
- 3/4 כוס ציפוי שניצל קלאסי עם שומשום של נפטון
- שמן לטיגון
אופן הכנה
- לקמח כל שניצל
- לטבול בביצה הטרופה
- לצפות בפירורי לחם
- לחמם שמן במחבת
- לטגן את השניצלים עד להזהבה
- לחתוך כל שניצל למקלות ברוחב של כ-2 ס"מ
- להגיש עם רטבים שאוהבים
מתכון: פטריות בציפוי שניצל בסגנון ים תיכוני
מצרכים
- 30 פטריות שמפיניון, טריות, קטנות ומוצקות שנוגבו בנייר סופג (לא לשטוף במים)
לבלילה
- 1 כוס מים או מי סודה
- 3/4 כוס קמח
- 1/2 כוס קורנפלור
- שמן לטיגון
לציפוי
- 2 כוסות ציפוי שניצל בסגנון ים תיכוני של "נפטון"
אופן הכנה
- לשפוך לקערה את המים או מי הסודה
- להוסיף את הקמח והקורנפלור
- לערבב במטרפה עד שאין גושים.ומקבלים בלילה סמיכה
- לשים בקערה נפרדת את פירורי הלחם
- לטבול כל פטרייה בבלילה
- להעביר לציפוי בפירורי הלחם (לוודא שהבלילה והציפוי הן מכל צדי הפטרייה)
- לחמם שמן במחבת רחבה (בגובה של כ-5 ס"מ)
- לטגן את הפטריות עד שהן מזהיבות-משחימות, בכמה סבבים
- להניח את הפטריות בתום כל סבב בכלי מתאים ושטוח, עם נייר סופג
- לצנן לטמפרטורת החדר ולהגיש
בתיאבון