חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: עוגיות כריך הכי טעימות בעולם

פנינה קדם אוהבת לעשות עוגיות לכוווולם ||| ופנינה מספרת לנו: ניסיתי עשרות מתכונים לעוגיות האלו עד שהגעתי למתכון המנצח והוא מככב אצלי במטבח כבר 3 עשורים ||| שעה של ריפוי בעיסוק תוליד צנצנת ענקית עם עוגיות ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

עוגיות סנדוויץ' ריבה (צילום פנינה קדם)

מצרכים

  • 400 גרם חמאה רכה
  • 4 ביצים XL
  • 2 כוסות סוכר
  • 20 גרם סוכר וניל
  • 1 ק"ג קמח
  • 20 גרם אבקת אפיה

למילוי

  • ריבה שאוהבים (תות שדה, שזיפים, מעורבת וכו')

לפיזור

עוגיות סנדוויץ' לפני הריבה (צילום פנינה קדם)

אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מכניסים לפי הסדר חמאה, ביצים, סוכר, סוכר וניל, קמח ואבקת אפיה לקבלת בצק
  2. נותנים לבצק לנוח בערך חצי שעה
  3. לחלק את הבצק לארבעה חלקים שווים
  4. לרדד כל רבע למשטח דק
  5. לקרוץ עוגיות מכל עלה בצק, כך שנקבל חצי עוגיות שלמות וחצי מהעוגיות עם חור באמצע
  6. הערה: לעוגיות בצורת חמסה, השתמשתי בשני קורצנים בצורת חמסה בגדלים שונים. לקבלת עוגיות דובי משתמשים בקורצנים שמגיעים בזוגות ומיועדים לעוגיות האלה – אחד שלם ואחד עם חור באמצע
  7. מחממים תנור ל- 180 מעלות ואופים כ- 10 דקות עד הזהבה
  8. מצננים את העוגיות ומורחים ריבה על העוגיות השלמות
  9. מכסים עם העוגיות עם חור, את העוגיות השלמות עם הריבה (כמו בתמונה)
  10. מפזרים אבקת סוכר

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון

עלו החודש

חמש תרופות סבתא לחורף

החורף מביא לעיתים קרובות הצטננויות, שפעת ותחושת קור כללית, ותרופות סבתא הן פתרון נפלא לחימום הגוף ולחיזוק המערכת החיסונית באופן

לקריאה...

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *