פנינה קדם אוהבת חצילים בכל הצורות שלהם ומציע מתכון קצת אחר ||| מתכון עם טעמי המזרח הרחוק – שילוב של מזרח תיכון ומזרח רחוק ||| סלט חצילים שיכול ללוות כל ארוחה לצד חצילים מטוגנים, חצילים בתנור עם פלפלים ועגבניות, וגם לצד חצילים על האש עם טחינה או עם מיונז ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים
- 2 חצילים קלים וארוכים
- 3 בצל ירוק קצוץ
- 2 שיני שום פרוסות דק
- 1 פלפל צ'ילי חתוך דק
- 10-5 עלי כוסברה קצוצים
- 2 כפות רוטב סויה
- 2 כפות שמן שומשום
- 2 כפות רוטב טרייקי
אופן הכנה
- חותכים את החצילים לאצבעות בעובי 2 ס"מ
- משרים את אצבעות החצילים במי מלח לשעתיים ומסננים
- מטגנים את החצילים בשמן עמוק
- מכניסים לקערה את כל המצרכים למעט החצילים ומערבבים
- מוסיפים את החצילים
אהבתם? ספרו לנו בהערות מטה. בתיאבון