מעדני יחיעם מציעה מתכון טעים וקל הכנה ||| פרחי בצק עלים ונקניק סלמי כרוכים זה בזה ||| מאפה מהיר הכנה שיכול להתאים לארוחת צהרים, ארוחת ערב וגם כתוספת מקושטת ויפה לאירוח ||| ניתן להכין עם הילדים כחלק מפעילות משפחתית ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים (לכ-12 יחידות)
- 150 גרם נקניק סלמי צרפתי מעדני יחיעם
- 1 ק"ג בצק עלים מופשר בהתאם להוראות היצרן
- 2-3 כפות חרדל דיז'וןן
להברשה
- 1 ביצה
אופן הכנה
- מחממים תנור ל- 180 מעלות
- מרפדים תבנית בנייר אפייה
- חותכים את עיגולי הנקניק לחצאים
- מרדדים את הבצק וחותכים לרצועות צרות יותר מרוחב חצאי הנקניק
- מורחים את רצועות הבצק בחרדל
- מסדרים מעל את חצאי הנקניק, אחד בצמוד לשני, עם החלק המעוגל כלפי מעלה
- מגלגלים כל רצועה ל"פרח"
- מקפלים את הקצה כלפי מטה ומניחים בתוך תבנית שקעים
- מברישים בעדינות בביצה
- מכניסים לתנור לאפייה למשך 25-30 דקות, או עד שהמאפים מזהיבים
בתיאבון