חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: פרחי בצק עלים וסלמי

מעדני יחיעם מציעה מתכון טעים וקל הכנה ||| פרחי בצק עלים ונקניק סלמי כרוכים זה בזה ||| מאפה מהיר הכנה שיכול להתאים לארוחת צהרים, ארוחת ערב וגם  כתוספת מקושטת ויפה לאירוח ||| ניתן להכין עם הילדים כחלק מפעילות משפחתית ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

פרחי בצק עלים וסלמי מעדני יחיעם (צילום תפיקו הפקות)

מצרכים (לכ-12 יחידות)

  • 150 גרם נקניק סלמי צרפתי מעדני יחיעם
  • 1 ק"ג בצק עלים מופשר בהתאם להוראות היצרן
  • 2-3 כפות חרדל דיז'וןן

להברשה

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל- 180 מעלות
  2. מרפדים תבנית בנייר אפייה
  3. חותכים את עיגולי הנקניק לחצאים
  4. מרדדים את הבצק וחותכים לרצועות צרות יותר מרוחב חצאי הנקניק
  5. מורחים את רצועות הבצק בחרדל
  6. מסדרים מעל את חצאי הנקניק, אחד בצמוד לשני, עם החלק המעוגל כלפי מעלה
  7. מגלגלים כל רצועה ל"פרח"
  8. מקפלים את הקצה כלפי מטה ומניחים בתוך תבנית שקעים
  9. מברישים בעדינות בביצה
  10. מכניסים לתנור לאפייה למשך 25-30 דקות, או עד שהמאפים מזהיבים

בתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *