חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: בורגר סלמון Salmon Burger

מתכון לאוהבי הים והדגים שלא יכולים בלי מנת "המבורגר" ||| קציצת הסלמון עושה כבוד לטעמי הדג תודות לשילוב של מחית גסה מהדג וקוביות דג ||| צריבה קלה בתנור, על האש או במחבת ויש לכם קציצה מוכנה ועסיסית ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

סלבורגר או סלמון בורגר (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים

להגשה

אופן הכנה

  1. במעבד מזון ומרסקים בפולסים חצי מכמות הסלמון. הערה: לא לרסק יותר מידי כי כדאי שיורגשו סיבי בשר הדג
  2. קצצו את הסלמון שנותר, בסכין חדה לקוביות קטנות
  3. בקערה מערבבים ביד את כל המצרכים לתערובת אחידה
  4. יוצרים מהתערובת 4-5 קציצות
  5. יוצרים מהתערובת קציצות וצולים קלות על הפלנצ'ה או תנור
  6. מרכיבים מנה בלחמנייה כמו שאוהבים עם ירקות שאוהבים

בתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *