מתכון לאוהבי הים והדגים שלא יכולים בלי מנת "המבורגר" ||| קציצת הסלמון עושה כבוד לטעמי הדג תודות לשילוב של מחית גסה מהדג וקוביות דג ||| צריבה קלה בתנור, על האש או במחבת ויש לכם קציצה מוכנה ועסיסית ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים
- 1/2 ק"ג דג סלמון טרי, ללא עור
- 2-3 בצלי שאלוט קצוצים
- 1 פלפל צ'ילי אדום קצוץ
- חופן גדול של כוסברה קצוצה
- 2 כפיות זנגוויל (ג'ינג'ר) קצוץ
- 1 לימון גרידת הקליפה
- מלח
- פלפל שחור גרוס
להגשה
אופן הכנה
- במעבד מזון ומרסקים בפולסים חצי מכמות הסלמון. הערה: לא לרסק יותר מידי כי כדאי שיורגשו סיבי בשר הדג
- קצצו את הסלמון שנותר, בסכין חדה לקוביות קטנות
- בקערה מערבבים ביד את כל המצרכים לתערובת אחידה
- יוצרים מהתערובת 4-5 קציצות
- יוצרים מהתערובת קציצות וצולים קלות על הפלנצ'ה או תנור
- מרכיבים מנה בלחמנייה כמו שאוהבים עם ירקות שאוהבים
בתיאבון