חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: פסטו סלרי

השף אליחנן מלכיור עם מתכון לפסטו ירוק על בסיס סלרי ||| רוטב שילווה ויעשיר כל בישול או סלט שצריך שדרוג ירוק ובריא ||| כל המצרכים טבעיים והטעם בהתאם ||| המאכל שתבחרו להוסיף לו הרוטב תלוי בטעמכם האישי כמובן ||| כל הפרטים המתכון בהמשך

רוטב ירוק לקציצות (צילום אליחנן מלכיור)

מצרכים

שדרוג

אפשר להוסיף גבינת טים כמו גראנו פדנה או גבינה אחרת שתבחרו, אבל יש לזכור שהגבינה מקצרת את חיי המדף של הממרח והופכת את הממרח לחלבי

הרבה ירוק לרוטב (צילום אליחנן מלכיור)

אופן הכנה

  1. קוצצים את עלי הסלרי באופן גס
  2. שמים הסלרי הקצוץ במעבד מזון
  3. מוסיפים מיץ הלימון, שום ומלח, וטוחנים תוך שמזלפים פנימה את שמן הקנולה (או שמן נטרלי אחר) עד שמתקבלת משחה אחידה
  4. מוסיפים הצנוברים ו/או אגוזים וטוחנים לקבלת מרקם אחיד

הערות ותגובות מטה ופרטים בעמוד הפייסבוק…

בתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *