אבוקדו גרנות מציעה מתכון לפסטה ואבוקדו ||| גם יפה וגם טעימה ||| פסטה פטוצ'יני עם עגבניות שרי ופרוסות אבוקדו ||| מנה טבעונית ויכולה להתאים כסלט, כתוספת וכמנה עיקרית בחג השבועות ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

מצרכים (לכ-4 מנות)
- 500 גרם פסטה פטוצ׳יני (1 חבילה סטנדרטית)
- 1 אבוקדו גרנות בשל (כל סוג)
- 1 כף שמן אבוקדו
- 250 גרם עגבניות שרי
- 1/4 כפית מלח
- 1/4 כפית פלפל שחור
לעבודה
- מבשלים הפסטה פטוצ׳יני על-דנטה, שוטפים במים קרים ומסננים
- חוצים את האבוקדו לשני חצאים
- מועכים 1/2 אבוקדו עם כף שמן אבוקדו (את החצי אבוקדו השני שומרים להמשך)
- מתבלים עם מעט מלח ופלפל ומערבבים עד לקבלת ממרח
- מערבבים בעדינות את ממרח האבוקדו עם הפסטה המבושלת עד שכל הפסטה נעטפת באבוקדו ונצבעת בירוק
- שוטפים היטב את עגבניות השרי וחוצים אותן לשתיים. (טיפ: אפשר לצלות חלק מהעגבניות בגריל ולגוון בין עגבניות טריות וצלויות להעשרת הטעם)
- מוסיפים את העגבניות לפסטה ומערבבים
- פורסים את 1/2 האבוקדו השני לפרוסות דקות
- מערבבים עם הפסטה
- מתקנים תיבול ומגישים
בתיאבון











