מתכון: פסטה אבוקדו ועגבניות שרי לטבעונים

אבוקדו גרנות מציעה מתכון לפסטה ואבוקדו ||| גם יפה וגם טעימה ||| פסטה פטוצ'יני עם עגבניות שרי ופרוסות אבוקדו ||| מנה טבעונית ויכולה להתאים כסלט, כתוספת וכמנה עיקרית בחג השבועות ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך

פסטה אבוקדו ועגבניות שרי (צילום הדס ניצן)

מצרכים (לכ-4 מנות)

  • 500 גרם פסטה פטוצ׳יני (1 חבילה סטנדרטית)
  • 1 אבוקדו גרנות בשל (כל סוג)
  • 1 כף שמן אבוקדו
  • 250 גרם עגבניות שרי
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור

לעבודה

 
- פרסומת -

 
  1. מבשלים הפסטה פטוצ׳יני על-דנטה, שוטפים במים קרים ומסננים
  2. חוצים את האבוקדו לשני חצאים
  3. מועכים 1/2 אבוקדו עם כף שמן אבוקדו (את החצי אבוקדו השני שומרים להמשך)
  4. מתבלים עם מעט מלח ופלפל ומערבבים עד לקבלת ממרח
  5. מערבבים בעדינות את ממרח האבוקדו עם הפסטה המבושלת עד שכל הפסטה נעטפת באבוקדו ונצבעת בירוק
  6. שוטפים היטב את עגבניות השרי וחוצים אותן לשתיים. (טיפ: אפשר לצלות חלק מהעגבניות בגריל ולגוון בין עגבניות טריות וצלויות להעשרת הטעם)
  7. מוסיפים את העגבניות לפסטה ומערבבים
  8. פורסים את 1/2 האבוקדו השני לפרוסות דקות
  9. מערבבים עם הפסטה
  10. מתקנים תיבול ומגישים

בתיאבון

כתיבת תגובה