מתכון: ניוקי בתיבול תערובת פלפל לימון

נפטון מציעה מתכון ניוקי Gnocchi בתיבול פלפל-לימון ||| מתכון עם תערובת פלפל לימון של נפטון ||| התערובת מכילה פלפל שחור ולימון, לאוהבי הטעם החמוץ-חריף ||| תערובת אופיינית למטבח הדרום אפריקני ומתאימה לבשר, עוף, דג, אורז, ירקות מבושלים וסלטים ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

ניוקי עם תערובת פלפל לימון (צילום Pexels)

מצרכים

  • 2 אריזות של ניוקי (קפוא, טרי או באריזת ואקום)
  • 1 בצל פרוס ו/או 8 יחידות בצל ירוק (חלק לבן בלבד)
  • 4 -5 כפות שמן זית כתית
  • 1 כף שטוחה תבלין פלפל לימון של נפטון
  • 1/2 כוס אגוזי מלך, קלויים במחבת
  • קומץ עלי בזיליקום
תערובת פלפל לימון לשל נפטון (צילום אייל קרן)

אופן הכנה

  1. להכין את הניוקי עפ"י ההוראות על האריזה
  2. לחתוך את הבצל לחצי ואחר לפרוס לאורך
  3. לחתוך את עלי הבזיליקום לאורך
  4. לטגן את הבצל לשקיפות בלבד
  5. כאשר הניוקי עדיין חמים, לערבב עם הבצל והשמן בו טוגן
  6. להוסיף את תערובת הפלפל-לימון ולערבב בעדינות
  7. לשים בקערת הגשה מתאימה

הגשה

לפזר מעל אגוזי מלך ובזיליקום

טיפ: בארוחה חלבית אפשר להוסיף כף חמאה בסוף הטיגון, ולהגיש גם עם גבינת פרמז'ן מגורדת

בתיאבון

כתיבת תגובה