נפטון מציעה מתכון ניוקי Gnocchi בתיבול פלפל-לימון ||| מתכון עם תערובת פלפל לימון של נפטון ||| התערובת מכילה פלפל שחור ולימון, לאוהבי הטעם החמוץ-חריף ||| תערובת אופיינית למטבח הדרום אפריקני ומתאימה לבשר, עוף, דג, אורז, ירקות מבושלים וסלטים ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים
- 2 אריזות של ניוקי (קפוא, טרי או באריזת ואקום)
- 1 בצל פרוס ו/או 8 יחידות בצל ירוק (חלק לבן בלבד)
- 4 -5 כפות שמן זית כתית
- 1 כף שטוחה תבלין פלפל לימון של נפטון
- 1/2 כוס אגוזי מלך, קלויים במחבת
- קומץ עלי בזיליקום
אופן הכנה
- להכין את הניוקי עפ"י ההוראות על האריזה
- לחתוך את הבצל לחצי ואחר לפרוס לאורך
- לחתוך את עלי הבזיליקום לאורך
- לטגן את הבצל לשקיפות בלבד
- כאשר הניוקי עדיין חמים, לערבב עם הבצל והשמן בו טוגן
- להוסיף את תערובת הפלפל-לימון ולערבב בעדינות
- לשים בקערת הגשה מתאימה
הגשה
לפזר מעל אגוזי מלך ובזיליקום
טיפ: בארוחה חלבית אפשר להוסיף כף חמאה בסוף הטיגון, ולהגיש גם עם גבינת פרמז'ן מגורדת
בתיאבון