קצביה כשרה במרכז

מסעדת לאנטריקוט בתל אביב היא מסעדה בשרית כשרה למהדרין בהשגחת הרב מחפוד. בנוסף אנו מבשלים מעל 17 שנים אוכל צרפתי עשיר. ניתן למצוא אצלנו גם בשר טרי ואיכותי. אנחנו בעלי ניסיון של שנים רבות, ואנחנו מציבים לעצמנו סטנדרטים גבוהים ביותר.

בשר על האש (צילום סטודיו דרור כהן)

אחד מאותם סטנדרטים היא תעודת ההכשר של הרב מחפוד. תעודת הכשרות של הרב מחפוד נחשבת לאחת מתעודות הכשרות המבוקשות והחשובות ביותר. חומרי הגלם בהם אנחנו משתמשים הם בהתאם לרמת הכשרות של הרב מחפוד והם נבחרים ונבדקים בקפידה רבה על מנת שנוכל להוציא מתחת לידינו מנות טריות, טעימות מגוונות ועשירות.

תעודת הכשרות מעידה על פיקוח הדוק של משגיחי הכשרות אצלנו במקום. כשרות המזון היא הערובה לכך שהאוכל הינו טרי ומוקפד ואיכות חומרי הגלם בהם משתמשים היא גבוהה.

בנוסף תוכלו למצוא אצלנו גם אטליז בו תוכלו לרכוש מגוון רחב של נתחי בשר בקר איכותיים, נתחי טלה, דגים ועופות לפי העדפתכם האישית. כל סוגי הבשר הם באיכות הגבוהה ביותר.

בשר זול הוא בהכרח הרבה פחות איכותי. עלינו להקפיד תמיד לבחור בשר טרי ובריא. חשוב להבין שאין דבר כזה בשר זול איכותי. שווה ומומלץ להשקיע בבשר איכותי כי זה משפיע על הטעמים והאיכות שאנחנו מזינים את גוף שלנו. רצוי לחפש בשר שעבר יישון מאחר ובמהלך היישון הבשר מקבל רכות. צבעו של בשר שעבר תהליכי יישון הוא בצבע ורוד-אדום. כדי לדעת האם הבשר נמצא בדרגת רכות המתאימה, יש לדחוף אצבע לתוך הבשר. אם הוא קופץ ישר החוצה אז זה סימן שהוא קשה מידי. אם שקע האצבע נשאר והבשר חוזר לאט למצבו הקודם סימן שהבשר בדרגת הרכות המתאימה ועבר תהליכי יישון נכונים.

אם גם אתם חלק מאותם אנשים אניני טעם, שאוהבים ומעריכים את החלקים הטובים ביותר עבור המנגל שלהם, אתם מוזמנים להגיע אלינו לקצביה כשרה במרכז ולרכוש אותם.

הישראלים ידועים באהבתם לבשר, אומנם לא כמו הארגנטינאים אך גם כאן בארץ התפתחה לה  תרבות המנגל עם השנים וכיום רובנו חוגגים לא מעט מחגי ישראל כאשר אנחנו עורכים מנגל בפארקים ובשמורות.

לפני הרבה שנים, בתחילת דרכה של מדינת ישראל אנשים היו מכינים כמה סנדויצ'ים ויוצאים לטייל בטבע. בסביבות שנות השישים, עם החשיפה לתרבות האמריקאית גילינו מהו הפיקניק והוא הפך  להיות הבילוי החביב והמסורתי של יום העצמאות. היינו אורזים בצידנית עם קרחונים, סלטים, פיתות ושתיה, לצד שמיכה משובצת ומשחק שש בש וממלאים את הפארקים לאורך כל המדינה. בסביבות שנות השמונים עם העלייה ברמת החיים שאפשרה לרכוש מינים שונים של בשר, הפיקניק הפך לעל האש עם נפנוף, צלייה של המון בשר ובירה בצד.

טיפ קטן לסיום – כאשר אתם עושים על האש יש להקפיד ולהפוך את הסטייק על המנגל רק פעם אחת מאחר ומתקיים בתוך הבשר תהליך של התקרמלות סוכרים בעת הצלייה ואם נהפוך אותו יותר מידי תהליך ההתקרמלות יפגע וטעם הבשר לא יגיע לשיא.

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *