ניצת הדובדבן במרכז Mall7 באר שבע מציע ||| מתכון קל להכנה, בשלושה מרכיבים בלבד ||| אפשר למלא עם כל מה שאוהבים: גואקמולי, גבינה, ריבה ועוד ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים
- 300 גרם כוסמת ירוקה אורגנית ניצת הדובדבן
- 450 סמ"ק מים
- 1 כפית שטוחה מלח
אופן הכנה
- משרים את הכוסמת למינימום 3 שעות ומסננים
- מכניסים את כל המצרכים לבלנדר וטוחנים לבלילה חלקה ודלילה
- מחממים מחבת נון סטיק
- שופכים מעט מהבלילה ומפזרים באופן אחיד ודק על פני כל המחבת על ידי הטיית המחבת לצדדים
- כאשר השוליים של הקרפ מתחילים להתרומם הופכים ומטגנים עוד דקה
- ממלאים במה שרוצים ואוהבים: מייפל, דבש, סילאן ופירות טריים לאוהבי המתוק וגואקמולי,, גבינה, פסטו, ואפילו ברצועות של ירקות עם טחינה לאוהבי המלוח
בתיאבון