מתכון: קרפ כוסמת בריא וקל

ניצת הדובדבן במרכז Mall7 באר שבע מציע ||| מתכון קל להכנה, בשלושה מרכיבים בלבד ||| אפשר למלא עם כל מה שאוהבים: גואקמולי, גבינה, ריבה ועוד ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

קראפ מתוק (צילום Pixabay)

מצרכים

  • 300 גרם כוסמת ירוקה אורגנית ניצת הדובדבן
  • 450 סמ"ק מים
  • 1 כפית שטוחה מלח

אופן הכנה

 
- פרסומת -

 
  1. משרים את הכוסמת למינימום 3 שעות ומסננים
  2. מכניסים את כל המצרכים לבלנדר וטוחנים לבלילה חלקה ודלילה
  3. מחממים מחבת נון סטיק
  4. שופכים מעט מהבלילה ומפזרים באופן אחיד ודק על פני כל המחבת על ידי הטיית המחבת לצדדים
  5. כאשר השוליים של הקרפ מתחילים להתרומם הופכים ומטגנים עוד דקה
  6. ממלאים במה שרוצים ואוהבים: מייפל, דבש, סילאן ופירות טריים לאוהבי המתוק וגואקמולי,, גבינה, פסטו, ואפילו ברצועות של ירקות עם טחינה לאוהבי המלוח

בתיאבון

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך: