חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: אגרול גבינות או נבטים או כרוב וגזר אפוי

שיפודי אגרול עם מגוון טעמים ||| מילוי נבטים עם קולסלאו |||  מילוי גזר, כרוב ופלפל ||| מילוי כרוב ובטטה ||| מילוי גבינות ||| תוכלו להעשיר מתכון הכל כך פשוט, בכל מילוי שאוהבים ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

אגרול משופד אפוי (צילום דני בר)

מצרכים

  • 500 גרם עלי סיגר מוכנים
  • שיפודים
  • שמן זית
  • קצח
  • שומשום

מילוי נבטים

  • 400 גרם מיקס גזר כרוב (קולסלאו)
  • 200 גרם נבטים עבים
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 2 כפות רוטב צ׳ילי

מילוי כרוב וגזר

  • 1 כרוב קטן
  • 3 גזרים
  • 1 פלפל אדום
  • 3 חופני נבטים
  • 1 כף רוטב צ’ילי מתוק
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

מילוי כרוב ובטטה

  • 1 כרוב קטן
  • 1 בטטה בינונית רכה
  • 3 גזרים
  • 1 כף סילאן
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

מילוי גבינות

  • 2 ביצים
  • 2 גביעי קוטג'
  • 200 גרם גבינה צהובה מגורדת

אופן הכנה

  1. לערבב כל המצרכים של כל סוג מילוי בקערה נפרדת לקבלת עיסה אחידה
  2. לפרוס כל עלה סיגר ולמלא בנדיבות לרוחב העלה
  3. להניח במרכז המלית שיפוד
  4. לרפד תבנית בנייר אפייה
  5. לגלגל הדוק ללא קיפול דפנות
  6. לחמם תנור ל-180 מעלות
  7. להניח כל גליל בתבנית כשהסגירה כלפי מטה
  8. להבריש את הגלילים הממולאים במעט שמן זית
  9. לפזר מעל, מלח גס, קצח ו/או שומשום
  10. . לאפות כ-30 דקות

בתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *