שיפודי אגרול עם מגוון טעמים ||| מילוי נבטים עם קולסלאו ||| מילוי גזר, כרוב ופלפל ||| מילוי כרוב ובטטה ||| מילוי גבינות ||| תוכלו להעשיר מתכון הכל כך פשוט, בכל מילוי שאוהבים ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים
- 500 גרם עלי סיגר מוכנים
- שיפודים
- שמן זית
- קצח
- שומשום
מילוי נבטים
- 400 גרם מיקס גזר כרוב (קולסלאו)
- 200 גרם נבטים עבים
- 2 כפות רוטב סויה
- 2 כפות רוטב צ׳ילי
מילוי כרוב וגזר
- 1 כרוב קטן
- 3 גזרים
- 1 פלפל אדום
- 3 חופני נבטים
- 1 כף רוטב צ’ילי מתוק
- מלח
- פלפל שחור גרוס
מילוי כרוב ובטטה
- 1 כרוב קטן
- 1 בטטה בינונית רכה
- 3 גזרים
- 1 כף סילאן
- מלח
- פלפל שחור גרוס
מילוי גבינות
- 2 ביצים
- 2 גביעי קוטג'
- 200 גרם גבינה צהובה מגורדת
אופן הכנה
- לערבב כל המצרכים של כל סוג מילוי בקערה נפרדת לקבלת עיסה אחידה
- לפרוס כל עלה סיגר ולמלא בנדיבות לרוחב העלה
- להניח במרכז המלית שיפוד
- לרפד תבנית בנייר אפייה
- לגלגל הדוק ללא קיפול דפנות
- לחמם תנור ל-180 מעלות
- להניח כל גליל בתבנית כשהסגירה כלפי מטה
- להבריש את הגלילים הממולאים במעט שמן זית
- לפזר מעל, מלח גס, קצח ו/או שומשום
- . לאפות כ-30 דקות
בתיאבון