מתכון: בראוניז בייגלה מלוח

UNIQUE מבית מייסטר והקונדיטורית עמית פרטוש מציעים מתכון בראוניז מפתיע ||| מתכון לשימוש בקרם בייגלה מלוח לקבלת הטעם המיוחד ||| קרם בייגלה מלוח במרקם רך מכיל בייגלה אמיתי ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

עוגת שמרים עם מחית פיסטוק (צילום עמית פרטוש)

מצרכים (תבנית 20X30)

לבצק

לקרם וניל

  • 500 מ"ל שמנת מתוקה
  • 3 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 3 כפות אבקת סוכר

להגשה

מחית פיסטוק וקמח בייגלה מלוח (צילום אנטולי קריניצקי)

אופן הכנה

  1. הכנת הבראוניז: להמיס שוקולד וחמאה באמבט מרים (Bain-marie) או במיקרוגל (בפולסים)
  2. לטרוף את הסוכר לתוך השוקולד וחמאה
  3. להוסיף את הביצים, אחת אחת תוך כדי ערבוב
  4. להוסיף תוך כדי ערבוב את הקמח ומלח – יש לערבב רק עד לאיחוד החומרים (להקפיד לא לערבב יותר מדי)
  5. להעביר את הבלילה לתבנית 20X30 משומנת
  6. לחמם תנור ל- 170 מעלות בתוכנית טורבו
  7. לאפות 20 – 25 דקות עד שהבראוניז יציבים למעלה ובצדדים, אך מעט רכים בפנים
  8. להוציא את התבנית מהתנור ולצנן לטמפרטורת חדר
  9. להעביר למקרר או למקפיא
  10. להוציא את המאפה בעדינות מהתבנית ולחתוך לקוביות (25-35 יחידות)
  11. הכנת הקרם וניל: להקציף את כל המצרכים לקצפת יציבה
  12. להעביר לשקית זילוף
  13. להגשה: מעל כל קוביית בראוניז לשים כפית של קרם בייגלה מלוח ולזלף מעל כל קוביית בראוניז
  14. לשבור מעט בייגלה מלוח ולפזר מעל כל בראוניז

בתיאבון

כתיבת תגובה