UNIQUE מבית מייסטר והקונדיטורית עמית פרטוש מציעים מתכון בראוניז מפתיע ||| מתכון לשימוש בקרם בייגלה מלוח לקבלת הטעם המיוחד ||| קרם בייגלה מלוח במרקם רך מכיל בייגלה אמיתי ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים (תבנית 20X30)
לבצק
- 150 גרם חמאה
- 3 ביצים L
- 3/4 כוס סוכר
- 200 גרם שוקולד מריר של UNIQUE
- 1/2 כוס קמח
- 1/2 כפית מלח
לקרם וניל
- 500 מ"ל שמנת מתוקה
- 3 כפות אינסטנט פודינג וניל
- 3 כפות אבקת סוכר
להגשה
- שברי בייגלה מלוח
אופן הכנה
- הכנת הבראוניז: להמיס שוקולד וחמאה באמבט מרים (Bain-marie) או במיקרוגל (בפולסים)
- לטרוף את הסוכר לתוך השוקולד וחמאה
- להוסיף את הביצים, אחת אחת תוך כדי ערבוב
- להוסיף תוך כדי ערבוב את הקמח ומלח – יש לערבב רק עד לאיחוד החומרים (להקפיד לא לערבב יותר מדי)
- להעביר את הבלילה לתבנית 20X30 משומנת
- לחמם תנור ל- 170 מעלות בתוכנית טורבו
- לאפות 20 – 25 דקות עד שהבראוניז יציבים למעלה ובצדדים, אך מעט רכים בפנים
- להוציא את התבנית מהתנור ולצנן לטמפרטורת חדר
- להעביר למקרר או למקפיא
- להוציא את המאפה בעדינות מהתבנית ולחתוך לקוביות (25-35 יחידות)
- הכנת הקרם וניל: להקציף את כל המצרכים לקצפת יציבה
- להעביר לשקית זילוף
- להגשה: מעל כל קוביית בראוניז לשים כפית של קרם בייגלה מלוח ולזלף מעל כל קוביית בראוניז
- לשבור מעט בייגלה מלוח ולפזר מעל כל בראוניז
בתיאבון