כרמית חולקת מתכון קל להכנת קוקטיילים ||| קוקטיילים במיוחד לחגיגות הסילבסטר – ראש השנה 2019 ||| פרטים ומתכון בהמשך <<<
קוקטייל שוקולד לבן ורום
מצרכים (2 כוסות)
- 80 מ"ל שמנת מתוקה
30 גר' שוקולד לבן 'אגו'
40 מ"ל רום לבן
גרידת תפוז מתפוז אחד
קוביות קרח
אופן הכנה
- לחמם את השמנת במיקרו, 40-60 שניות
- לשפוך את השמנת החמה על השוקולד הלבן ולהמתין מספר דקות
- לערבב עד להמסה מלאה של השוקולד
- להעביר את התערובת לבלנדר, להוסיף את הרום הלבן, גרידת התפוז וקוביות הקרח
- להפעיל את הבלנדר בעוצמה חזקה
- לסנן ולמזוג לכוס ההגשה
קישוט
חצאי פלחי תפוז חצויים
קוקטייל על בסיס ברנדי
מצרכים (2 כוסות)
- 80 גר' שמנת מתוקה
30 גר' שוקולד חלב 'אגו'
40 מ"ל ברנדי
20 מ"ל ליקר קואנטרו (Cointreau)
10 גר' ליקר קפה
קוביות קרח
אופן הכנה
- לחמם את השמנת במיקרו 40-60 שניות
- לשפוך את השמנת החמה על שוקולד החלב, להמתין מספר דקות
- לערבב עד להמסה מלאה של השוקולד
- להעביר את התערובת לבלנדר, להוסיף את הליקרים וקוביות הקרח
- להפעיל את הבלנדר בעוצמה חזקה כ-30 שניות
- למזוג לכוס הגשה
קישוט
- לפני המזיגה לכוס, לטבול את קצה הכוס בסירופ שוקולד/סילאן
- לטבול במהירות בעוגיות גרוסות
- למזוג את המשקה לכוס
לחיים ושנה טובה