קוקטייל מרענן באדיבות פריניב ||| הקוקטייל הוכן ע"י אדריי ליובימוב, מיקסולוג מסעדת הקומה ה-11, מלון קראון פלזה תל אביב, סיטי סנטר ||| לאופן הכנה בהמשך <<<
החומרים
- 50 מ"ל טקילה.
- 25 מ"ל ליקר בטעם תפוז.
- 50 מ"ל מיץ רימונים סחוט 100% טבעי של "פריניב".
- 30 מ"ל מיץ לימון.
- 15 מ"ל מי סוכר.
אופן הכנה
-
- מכניסים את כל הרכיבים לשייקר
- מנערים היטב במשך כדקה
- מוזגים את הכול לכוס מהודרת.
לרוויה ולחיים