ערבי החורף הקרירים בשיאם וזהו זמן אידיאלי להתכרבל תחת השמיכה עם קוקטייל חורפי מחמם ||| דניאל קיסלסי, מנהל ההדרכה והתוכן של חברת "הכרם", מציע 2 קוקטיילים ||| למתכונים של הקוקטיילים שיחממו את האווירה והגוף <<<
קוקטייל Almond toddy
מרכיבים
- 30 מ"ל רום מתובל סיילור ג'רי
- 30 מ"ל קוניאק רמי מרטן VSOP
- 10 מ"ל ליקר רוטן שקדים
- 50 מ"ל חלב שקדים רותח
אופן ההכנה
לערבב את כל המרכיבים בספל, לקשט במקל קינמון, שברי שקדים ואגוז מוסקט
סנגרייה חמה
מרכיבים
- 100 מ"ל יין אדום
- 20 מ"ל מיץ תפוזים
- 20 מ"ל קוניאק רמי מרטן VSOP
- 20 מי סוכר
אופן ההכנה
- לחתוך קוביות של תפוח ואגס
- להוסיף מקלות קינמון וציפורן
- למזוג את כל המרכיבים לכלי שאפשר לחמם או לסיר קטן ולחמם עד הרתחה
- להוריד מהאש או ממקור החימום למזוג לכוס גדולה ומפנקת
- לקשט בפלח תפוז טרי
לחיים!