מה שותים בלילה קר ||| קוקטיילים מחממים ||| למתכוני הקוקטיילים <<<
לילה חמים עם אווירה
החורף כבר כאן זו עובדה. הלילות קרים ואפילו היו כמה לילות סוערים של סופה. לכבוד החורף, דניאל קיסלסי, מנהל ההדרכה והתוכן של חברת "הכרם", מציע מגוון קוקטיילים שיחממו את האווירה עם ניחוחות, תבלינים, פירות הדר ואלכוהול איכותי.
קוקטייל דיסרונו סאוור
מרכיבים
- 40 מ"ל אמרטו דיסרונו
- 20 מ"ל מנקי שולדר
- 30 מ"ל מיץ לימון
- 20 מ"ל מי סוכר
הכנה
- לשקשק את כל המרכיבים בשייקר
- לסנן לכוס נמוכה מלאה בקרח
- לקשט בטוויסט לימון.
קוקטייל אפרטיבו
מרכיבים
- 30 מ"ל היימנס ג'ין
- 30 מ"ל גליאנו אפרטיבו
- 20 מ"ל מיץ לימון
- 20 מ"ל רוטן פסיפלורה
- 20 מ"ל מיץ אשכוליות
הכנה
- לשקשק את כל המרכיבים בשייקר
- לסנן לכוס נמוכה מלאה בקרח
- לקשט בטוויסט אשכולית אדומה ותפוז.
קוקטייל מנקי פנצילין
מרכיבים
- 50 מ"ל מנקי שולדר
- 20 מ"ל בולס ג'ינג'ר
- 20 מ"ל מי דבש (דבש ומים ביחד של 1:1)
- 30 מיץ לימון
- כפית בר של באומור סמול באץ'
הכנה
- לשקשק את כל המרכיבים בשייקר
- לסנן לכוס נמוכה עם קרח
- להציף על הקוקטייל כפית של באומור סמול באץ'
- לקשט בטוויסט לימון.
קוקטייל ROOT 56
מרכיבים
- 15 מ"ל יגרמייסטר
- 10 מ"ל מיץ לימון
- בירת ג'ינג'ר
הכנה
- למזוג את כל המרכיבים לכוס גבוהה עם קרח
- לערבב ולמלא את הכוס בבירת ג׳ינגר
- לקשט בפלחי מלפפון ונענע.