חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

עראיס ועוד ב…עראיס

ביקור בעראיס, שרונה תל אביב ||| הרבה בשר וגם מנת עראיס לא רק זה ||| רשמים ומנות שטעמנו ||| כל הפרטים בהמשך <<<

ביקור חוזר

עראיס בעראיס (צילום דני בר)

מסעדות רבות יש בת"א בכלל ובשרונה בפרט. לחזור לאותה מסעדה פעם נוספת זו סיבה למסיבה וכך היה. ערכנו מפגש מערכת של האתר "דני בר – טיולים וסגנון חיים" ונהנינו משלל טעמים ומנות לפי חיכו וטעמו של כל אחד ואחת. אז מה אכלנו?

ראשונות

חציל חצוי עם באבא גנוש ועוד (צילום דני בר)

הוגשו לנו כמה ראשונות שהגיעו חיש מהר מוקפדות ועשויות היטב:

  • חציל בלאדי (חצי חציל על הגריל מוגש מעל באבא גנוש, סלסה עגבניות מעט פטרוזיליה וסילאן). מנה גדולה עסיסית וערבה לחיך כולם (46 שקלים).
קרפצ'יו של עראיס (צילום דני בר)
  • קרפצ'יו פטיש (פילה בקר, רוקט, שמן זית, לימון וסלסת עגבניות). הקרניבורים התענגו על המנה ולא השאירו זכר למה היה על הפלטה לפני כן (57 שקלים).
  • סלט עגבניות חריף עשוי בחריפות נעימה ומעוררת.

עיקריות

פילה סלמון עראיס (צילום דני בר)
  • פילה סלמון (פילה טרי של סלמון על הגריל, מוגש על מצע ירקות צלויים בליווי סלט שוק ירוק). מנה יפה ועסיסית. נתח הסלמון היה עשוי כראוי והגזר עם תפוח אדמה ובטטה היו תוספות ראויות אבל יותר מידי בשביל לסיימם.
  • עראיס, מנת הדגל של מקום שנקרא עראיס (פיתה ממולאת בתערובת קבב טלה, צלויה על הגריל ואז עוברת לתנור כך שהפיתה משחימה והופכת לקריספית. מוגשת על מצע טחינה, סלט עגבניות וחריף לימונים) (54 שקלים).
נתחים בעראיס (צילום דני בר)
  • נתחים (נתחי אנטרקוט, סינטה ופילה טריים. צלויים על הגריל, מוגשים עם סלט שוק ירוק, תפוח אדמה ובצל על הגריל). מנה המוגשת עם אבן חמה לשמור על חום ומידת הצליה למי שאוהב יותר צליה ופחות עסיסיות. שוב הקרניבורים ליקקו את האצבעות ואהבו את המנה המוקפדת (87 שקלים).

קינוחים ובירה

אחרי כל הרבה אוכל טוב אי אפשר היה יותר מאשר לטעום אחרונות שגם הוגשו בצורה אסטטית וגם היו סיום מתוק.

בירה בחבית בעראיס היא חובה ללווי ארוחה דשנה. בעראיס דואגים שבירה תהיה מתאימה לכל כיס וכוס חצי ליטר, בעראיס, שרונה ת"א – 29 שקלים בלבד. מחיר קצת יקר לאירופה אבל זול בהרבה מרוב מקומות הבילוי והמסעדות בתל אביב. שאפו.

קינוח של עראיס (צילום דני בר)

סיכומו של ערב

באנו ולא התאכזבנו גם הפעם. המיקום המרכזי בשרונה, תל אביב והמנות המוקפדות ומתאימות לכל טעם (ולא רק לקרניבורים) עשו לנו ערב מוצלח – משביע, מרווה ומהנה.

מסעדת עראיס, שרונה, תל אביב. כל יום משעה 12:00-23:00. פרטים והזמנות בטל': 03-5509070 ובאתר <<<

הערה: כל לקוח יכו להצטרף למועדון החברים באתר המסעדה טרם הגיעו או בזמן הביקור במסעדה וליהנות ממבצעים באופן מידי. ההצטרפות למועדון החברים אינה כרוכה בתשלום.

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *