עוגה אישית קלה להכנה ||| יש צורך ב-6 תבניות קפיציות עגולות אישיות 10 ס"מ או תבנית קפיצית עגולה 26 ס"מ ||| למתכון <<<
רכיבים
לבסיס העוגה
- 250 גר' ברנפלקס תלמה
- 50 גר' חמאה מומסת (או 30 מ"ל שמן זית עדין)
רכיבים למלית
- 500 גר' גבינה לבנה 5%
- 400 גר' גבינת שמנת 5%
- ½ שקית אינסטנט פודינג וניל
- ½ כוס סוכר
- גביע יוגורט 1.5% שומן
- 1 כף תמצית וניל
- 1 חבילת תותים
- חופן פירות יער לקישוט
אופן ההכנה
- שוברים את הברנפלקס לחתיכות גסות
- מוסיפים את החמאה/שמן זית
- משמנים את התבניות בספריי שמן, יוצקים 3 כפות מהתערובת לכל תבנית
- מהדקים לתחתית
- מקפיאים ל- 10 דקות
- מקציפים במיקסר את כל חומרי המלית במהירות גבוה, עד לבלילה אחידה ויציבה
- חותכים את התותים לחצאים ומסדרים בתוך התבניות לאורך הדופן כך שהחלק הרחב כלפי חוץ
- יוצקים את המלית לתוך התבניות
- מקפיאים לשעה וחולצים מהתבניות
- לפני ההגשה מפזרים מעט פירות יער מלמעלה