מתכון קל להכנה לימי החורף ||| טונה וספגטי, יש בכל בית ||| מנה חמה ומזינה לימי החורף הקרים ||| לחצו על התמונה להמשך המתכון <<<
מצרכים
- 400 גרם ספגטי מבושל
- 1 קופסא טונה בלימון מסוננת (לשמור את השמן)
- 3 שיני שום טריות קלופות כתושות
- 3 כפות עגבניות מיובשות פרוסות דק
- 4 כפות עירית קצוצה
- 4 כפות סלרי אמריקאי קצוץ
- 4 כפות סויה
- 2 כפות לימון כבוש קצוץ
- 4 כפות שמן זית
- מיץ מחצי לימון
- פרמז'ן
אופן ההכנה
- במחבת גדולה להניח את השמן של הטונה+ שמן זית
- להוסיף שום ולחמם מעט בלי לשרוף את השום
- להוסיף את העגבניות היבשות, העירית, סלרי ולערבב על האש
- לכבות את האש להוסיף את הפסטה, מיץ הלימון והטונה, לערבב היטב
- להוסיף סויה ומעט מלח, להגיש עם או בלי פרמז'ן.
באדיבות טונה סטארקיסט. בתאבון!