הפעם סלט שעועית ירוקה וטונה בתוספת של ביצה-קשה, פרמזן ברוטב בלסמי שמן זית ושום. עלי רוקט ובזיליקום ובאדיבות חברת טונה סטארקיסט.
מצרכים:
- 400 גרם שעועית ירוקה
- 2 קופסאות טונה סטארקיסט 5% בטעם טבעי
- 4 ביצים קשות קלופות
- 400 גרם עגבניות שרי
- 4 שיני שום קלופות וכתושות
- 15 עלי בזיליקום
- חבילת עלי רוקט
- 20 גרם פרמזן
- 1 כפות חומץ בלסמי
- 3 כפות שמן.
אופן הכנה:
- מבשלים את השעועית הירוקה במים רותחים עם מעט מלח
- מצננים בקערה עם מי קרח
- חוצים את עגבניות השרי
- מוסיפים את העגבניות לשעועית, מוסיפים את הבזיליקום, שום כתוש, עלי הרוקט, החומץ ושמן הזית ומתקנים תיבול.
- מעבירים לכלי הגשה ומניחים מעל נתחי טונה, פרוסות ביצה קשה מלח גס ופלפל גרוס טרי, מפזרים פרמזן ומגישים.