מתכוני קוקטיילים לראש השנה האזרחית – הסילבסטר

כרמית חולקת מתכון קל להכנת קוקטיילים ||| קוקטיילים במיוחד לחגיגות הסילבסטר – ראש השנה 2019 ||| פרטים ומתכון בהמשך <<<

קוקטייל שוקולד חלב על בסיס ברנדי (צילום סטודיו כרמית)

קוקטייל שוקולד לבן ורום

מצרכים (2 כוסות)

  • 80 מ"ל שמנת מתוקה
    30 גר' שוקולד לבן 'אגו'
    40 מ"ל רום לבן
    גרידת תפוז מתפוז אחד
    קוביות קרח

אופן הכנה

  1. לחמם את השמנת במיקרו, 40-60 שניות
  2. לשפוך את השמנת החמה על השוקולד הלבן ולהמתין מספר דקות
  3. לערבב עד להמסה מלאה של השוקולד
  4. להעביר את התערובת לבלנדר, להוסיף את הרום הלבן, גרידת התפוז וקוביות הקרח
  5. להפעיל את הבלנדר בעוצמה חזקה
  6. לסנן ולמזוג לכוס ההגשה

קישוט

חצאי פלחי תפוז חצויים

קוקטייל על בסיס ברנדי

קוקטייל שוקולד לבן ורום (צילום סטודיו כרמית)

מצרכים (2 כוסות)

  • 80 גר' שמנת מתוקה
    30 גר' שוקולד חלב 'אגו'
    40 מ"ל ברנדי
    20 מ"ל ליקר קואנטרו (Cointreau)
    10 גר' ליקר קפה
    קוביות קרח

אופן הכנה

  1. לחמם את השמנת במיקרו 40-60 שניות
  2. לשפוך את השמנת החמה על שוקולד החלב, להמתין מספר דקות
  3. לערבב עד להמסה מלאה של השוקולד
  4. להעביר את התערובת לבלנדר, להוסיף את הליקרים וקוביות הקרח
  5. להפעיל את הבלנדר בעוצמה חזקה כ-30 שניות
  6. למזוג לכוס הגשה

קישוט

  1. לפני המזיגה לכוס, לטבול את קצה הכוס בסירופ שוקולד/סילאן
  2. לטבול במהירות בעוגיות גרוסות
  3. למזוג את המשקה לכוס

לחיים ושנה טובה

הוספת תגובה