חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: 6 קוקטיילים לקיץ – על בסיס בירה

הכי קייצי הוא קוקטייל על בסיס בירה ותוספות ||| 6 קוקטיילים מרעננים וקלים לחום יולי אוגוסט ||| קוקטייל פטל, מוחיטו, תות, שרי, תפוחים ועוד ||| כל הקוקטיילים והמתכונים בהמשך…

קוקטייל תות קופצני Dazzling Strawberry

קוקטייל תות קייצי ומעורר (צילום דני בר)

מצרכים

  • 30 מ"ל ודקה פרימיום
  • 10 מ"ל מיץ לימון
  • 20 מ"ל קווטרו
  • 10 מ"ל מיץ חמוציות
  • 120 מ"ל בירה קריק תות

אופן הכנה

  1. למזוג לשייקר את הוודקה, קווטרו, מיץ לימון ומיץ חמוציות
  2. לשקשק היטב עם קוביות קרח
  3. לסנן לכוס עם רגל, מלאה קרח
  4. לשפוך הבירה קריק תות

מוחיטו קריק Mojito Kriek

מצרכים

  • 10 עלי נענע
  • חצי לימון
  • 50 מ"ל רום נגריטה בהיר
  • 10 מ"ל מי סוכר
  • 120 מ"ל בירה קריק דובדבן
  • תפרחת נענע לקישוט

אופן הכנה

  1. לחתוך חצי לימון לקוביות
  2. להוסיף לכוס את הקוביות ועלי הנענע ולכתוש
  3. להוסיף את הרום ואת המי סוכר
  4. למלא את הכוס בקרח
  5. להוסיף הבירה קריק
  6. לערבב בכפית ולקשת בתפרחת הנענע

פלומבואה פטל Flamboise Delish

קוקטייל מרענן לקיץ – אדום ומעורר (צילום דני בר)

מצרכים

  • 120 מ"ל בירה קריק פטל
  • 40 מ"ל ודקה פרמיום
  • 25 מ"ל מיץ לימון
  • 10 מ"ל רוטן פטל
  • 15 מ"ל רוטן סיגליות

אופן הכנה

  1. למזוג לשייקר את הודקה, מיץ הלימון ו-2 סוגי הרוטן
  2. לשקשק היטב עם קרח
  3. לסנן לכוס עם קרח
  4. למלא הכוס עם קריק פטל

צ'רי אפרסק Pechersse Cheery

מצרכים

  • 120 מ"ל בירה קריק אפרסק
  • 30 מ"ל ג'ים בים לבן
  • 30 מ"ל אמרטו דיסרונו
  • 10 עלי נענע

צילום יח"צ חו"ל

אופן הכנה

  1. למזוג הקריק, הג'ים בים והאמרטו לכוס
  2. להוסיף קרח ולערבב קלות בעזרת כפית
  3. למלא הכוס בקריק אפרסק ולקשט בטוויסט של לימון

טוויסט תפוח Apple Twist

צילום יח"צ חו"ל

מצרכים

  • 10 מ"ל מיץ לימון
  • 120 מ"ל בירה קריק תפוח
  • 10 מ"ל רוטן זעפרן
  • 40 מ"ל ודקה פרמיום
  • תפרחת נענע טרייה

אופן הכנה

  1. למזוג לשייקר את הודקה, מיץ לימון ורוטן הזעפרן
  2. לשקשק היטב עם קרח
  3. לסנן לכוס עם קרח
  4. למלא את הכוס בקריק תפוחים
  5. לקשט בתפרחת נענע
קוקטייל Apple Twist (צילום יח"צ חו"ל)

קסיס צונן Cassis Cooler

מצרכים

  • 20 מ"ל ג'ין איכותי
  • 35 מ"ל מיץ לימון
  • 20 מ"ל קווטרו
  • 15 מ"ל מי סוכר
  • 120 מ"ל בירה קריק קסיס

אופן הכנה

  1. למזוג לשייקר את הג'ין, קווטרו, מיץ לימון ומי סודה
  2. לשקשק היטב עם קרח
  3. לסנן לכוס גבוה מלאה בקרח
  4. לסיים עם הלינדמן קסיס.

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *