כרמית חולקת מתכון מפנק וקל להכנה לימי החורף הקרים ||| משקה מתוק חם ומפנק ||| משקה שוקו ומרשמלו ||| הפרטים והמתכון בהמשך <<<
מצרכים ( 6-4 מנות )
- 1.5 כוסות חלב
- 1.75 כוסות שמנת מתוקה 32%
- 4.5 חפיסות שוקולד מריר כרמית ( 445 גרם )
- 1 כף קקאו
- מרשמלו (ניתן לשלב מכל טעמי המרשמלו)
- משולשי שוקולד אגו לקישוט
אופן הכנה
-
- מרתיחים את החלב ואת השמנת המתוקה
- מכניסים לתערובת הרתוחה את השוקולד והקקאו
- מסננים הנוזל התקבל
- מניחים בתחתית הספל מרשמלו
- יוצקים לספל, על המרשמלו, את הנוזל החם
- ממתינים דקה ומערבבים
- למהדרים: מקשטים במרשמלו ושברי שוקולד מעל
לרוויה