מתכון מאת השף צ'רלי פדידה לרשת יינות ביתן ||| לצמחונים ואוהבי הבריאות ||| עם תמרים, קווי ומנגו לא יהיה טעים ? ||| לפרטי המתכון בהמשך <<<
מצרכים ( 2 רולים)
- 16 תמרים מיובשים ומגולענים
- 1 מנגו קלוף וחתוך לרצועות
- 1 קיווי קלוף וחתוך לשישיות
- 200 מ"ל שמנת מתוקה
- 1 כפית אבקת סוכר
- 2 כפות קוקוס קלוי
אופן הכנה
קצפת
- מקציפים שמנת מתוקה עם אבקת סוכר עד לקבלת קצפת יציבה
- מכניסים למקרר לחצי שעה
דף תמרים מיובשים
- על משטח ישר מניחים נייר אפיה ומעליו מסדרים את התמרים פתוחים כמו פרפר
- מצמידים אחד לשני ומכסים בעדינות עם ניילון נצמד
- בלחיצות וגלגולים ע״י מערוך מרדדים את התמרים הבודדות לדף בעובי של חצי סנטימטר
- מזלפים בעזרת שק זילוף עם צינטר לאורך דף התמרים את שכבת הקצפת
- מסדרים את הפירות בסדר הרצוי
- מגלגלים את הרול בעדינות ומהדקים (בעדינות)
- מפזרים מעל קוקוס קלוי ו
- ותכים למנות רצויות
בתיאבון