מתכון: פסטה קמח מלא עם ירקות

מתכון פסטה עשיר בטעמים וגוונים ||| בסיס המנה מקמח מלא ושלל אפשרויות לגיוון ||| יש גם גרסה לאהבי פירות הים כמו בתמונה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

פסטה מקמח מלא ופירות ים (צילום דני בר)

מרכיבים

  • 500 גרם פסטה פנה מקמח מלא
  • 150 גרם פטה כבשים
  • שמן זית
  • 3 בטטות בינוניות
  • 1 זוקיני
  • 1 ברוקולי
  • 2 בצל סגול
  • 6 שיני שום
  • חופן עגבניות מיובשות
  • חופן בזיליקום
  • קורט טימין טרי
  • חופן אגוזי מלך
  • קורט פלפל שחור גרוס דק
  • קורט מלח
פסטה קמח מלא עם רוטב ופירות ים (צילום דני בר)

אופן הכנה

  1. חותכים הבטטות לקוביות 1-2 ס"מ
  2. מורחים בשמן זית, מלח, פלפל וטימין טרי, עפ"י הטעם
  3. אופים הבטטות עד שמוכנות לאכילה
  4. מחלקים הברוקולי לפרחים קטנים ומבשלים במים מומלחים כ-10 דקות
  5. מבשלים הפסטה אל-דנטה
  6. מטגנים במחבת את הבצל קצוץ עד הזהבה
  7. מוסיפים לבצל פרוסות מ-2 שיני שום
  8. מוסיפים זוקיני פרוס לעיגולים קטנים
  9. מוסיפים הפסטה למחבת, עם הבזיליקום, מלח ופלפל
  10. מערבבים ומורידים מהאש
  11. מוסיפים העגבניות היבשות

הגשה

 
- פרסומת -

 

בצלחות עמוקות, עם מעט גבינת פטה מעל ומעט אגוזי מלך

בתיאבון

כתיבת תגובה

סגירת תפריט