איך להפוך חטיפי RooBar טבעוניים וללא גלוטן, לעוגה ללא בישול ||| איך להכין קינוח עשיר ונָא Raw ללא אפיה או בישול והכל טבעוני ובריא ||| נָא, עשיר ומזין בהמשך <<<
קינוח אישי אינקה ברי
רכיבים (6 קינוחים אישיים)
- 2 רו-בר RooBar טעם אינקה ברי (גולדן ברי)
- 50 גרם אננס
- 2 כפיות שבבי קוקוס\שבבי תפוח\שבבי בננה
- 1 כפית שמן קוקוס\גהי מומסת
- 1 כפית זרעי צ'יה
אופן הכנה
-
- חתכו את RooBar רו-בר לשלושה חלקים שווים
- הכניסו את שאר המרכיבים לבלנדר עד לקבלת מרקם חלק
- זלפו את התערובת בעדינת על בסיס החטיף
- קשטו עם זרעי צ'יה
עוגה בטעם תות עץ ווניל בורבון אמיתי
רכיבים לבסיס (למיני עוגה בקוטר 10 ס"מ)
- 3 יח' חטיפי RooBar תות עץ ווניל
רכיבים לקרם הווניל
- 60 גרם קשיו טבעי מושרה במים למשך 4 שעות
- 50 גרם קרם קוקוס (מהחלק הסמיך)
- 3 כפיות סירופ מייפל אמיתי
- 2 כפיות שמן קוקוס\גהי מומסת
- 1 כפית מיץ לימון
- נגיעה של תמצית וניל מדגסקר אמיתית
לקישוט
- תותי עץ או שדה
- דובדבנים
- שוקולד מריר מותך
אופן הכנה
- מקמו את חטיפי RooBar רו-בר ברינג של עוגה (גם רינג של המבורגר יכול לעבוד)
- חתכו ומקמו לפי הצורך
- לערבב בבלנדר את הרכיבים של קרם הווניל עד לקבלת קרם אחיד וחלק
- שפכו את הקרם על בסיס העוגה
- קשטו עם תותי עץ או שדה, דובדבנים ושוקולד מריר מותך על פי הטעם
- הקפיאו למשך שעה
לבריאות ובתאבון