מאפיית ברמן בשיתוף פסקל פרץ-רובין מציעים ||| מתכון של הכריך האהוב על פסקל: סנדוויץ' טונה עם אריסה, ממרח לימון כבוש, ביצה וירקות ||| כל הפרטים בהמשך <<<
הכריך של פסקל
הכריך עשוי מלחם מחמצת מסדרת הלחם החדשה ברמן E-FREE, ללא חומרים משמרים. "הכריך הזה נבנה על בסיס הכריך הטוניסאי שעליו גדלתי", מספרת פסקל פרץ-רובין. "אני פריקית של חומרי גלם ומכינה הכל בבית. אני מכינה את האריסה ואת ממרח הלימונים הכבושים – מלימונים שגדלים אצלי בחצר. גם את הזיתים אני כובשת בעצמי במלח או בחומץ. אם קונים זיתים צריך לעשות זאת בחנויות מתמחות ולבחור את הזן הרצוי למתכון".
מצרכים
- 2 פרוסות לחם E-FREE
- ממרח לימונים כבושים
- ממרח אריסה
- 5-4 צ׳נקים של טונה בשמן זית
- חופן זיתים מגולענים בשני צבעים
- חופן צלפים
- 1 ביצה קשה חתוכה לרבעים
- 1 עלה חסה סלונבה חתוך גס
אופן הכנה
-
- למרוח שכבה דקה של ממרח הלימונים הכבושים על אחת הפרוסות
- מעל השכבה הדקה, למרוח שכבה עבה יותר של ממרח אריסה
- לסדר מעל את הטונה, הזיתים, הצלפים והביצה
- לפזר את החסה
- לסגור עם הפרוסה הנוספת
בתיאבון