כרמית חולקת מתכון מפנק וקל להכנה של עדי דב ||| מאפה עלי מנגולד וארטישוק לימי החורף הקרים ||| הפרטים והמתכון בהמשך <<<
מצרכים
- כוס אגוזי קשיו לא קלויים שהושרו במים ללילה
- 1 כוס מיונז
- צרור עלי מנגולד שטופים ומסוננים וקצוצים
- ¼ כוס מים
- 1 צנצנת לבבות ארטישוק מסוננים וקצוצים
- 1 בצל קטן קצוץ דק
- 4 שיני שום קצוצות
- מלח ופלפל שחור לפי הטעם
- 1 חבילת פריכיות
אופן הכנה
-
- לטחון אגוזי קשיו בקערת בלנדר, עם המים והמיונז עד למרקם רקמי
- מעבירים לקערה את התערובת הקרמית
- מוסיפים את שאר המצרכים ולערבב היטב
- להעביר התערובת שקיבלנו, לכלי חסין אש
- להכניס לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות ל 20 דקות
הצעת הגשה
לשים מעט מהמאפה על פריכיות Simply Good ולהתענג.
בתיאבון!