מאק אנד צ'יז? מקרוני בגבינה Macaroni & Cheese||| עם תחילת החופש הגדול ארוחה קלה לחום יולי אוגוסט ||| ברילה מציע מתכון קל להכנה שגם הילדים יכולים להכין ||| למתכון <<<
מצרכים
להכנת הפסטה
- 1 חבילת פנה / פנה חיטה מלאה ברילה
- 200 גרם גבינת צ'דר מגוררת
- 6 פטריות שמפיניון מגוררות גס
- 1 בצל קצוץ דק
- 15 מ"ל שמן זית
- כפית מלח
- חצי כפית פלפל שחור
לבשמל
- 20 מ"ל שמן זית
- 2 כוסות חלב
- 3 כפות קמח
- כפית מלח
- קורט אגוז מוסקט
אופן הכנה
- מבשלים את הפסטה "אל דנטה" Al Dente ומסננים
- במחבת או קלחת מערבבים את שמן הזית תוך הוספת קמח, מלח והחלב
- מוסיפים את קערת הפסטה המבושלת
- במחבת אחרת מטגנים בשמן זית את הבצל, הפטריות והמלח כ-4 דקות
- מוסיפים לקערת הפסטה
- מוסיפים צ'דר מגוררת ומערבבים
- משמנים תבנית אפייה בחום של 180 מעלות ואופים כ-25 דקות
בתיאבון