מתכון: לזניה בתבנית אינגליש קייק

לקראת חג השבועות פסטה ברילה מציע מתכון של אינס ינאי ||| לזניה מדפי לזניה העשויים מחיטת דורום ||| פרטי המתכון בהמשך <<<

לזניה ברילה (צילום אפיק גבאי)

מצרכים

  • חצי חבילת דפי לזניה ברילה
  • 200 גרם גבינת ריקוטה
  • 300 גרם תרד קצוץ דק
  • 100 גרם מוצרלה מגוררת
  • חצי כוס בזיליקום קצוץ דק
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1 צנצנת רוטב נפוליטנה ברילה
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 מיכל שמנת לבישול
  • קמצוץ אגוז מוסקט

להגשה

  • 100 גרם פרמזן מגורר
  • עלי בזיליקום שלמים

אופן הכנה

  1. מבשלים את דפי הלזניה במים רותחים כ-3 דקות
  2. מניחים על נייר אפייה משומן מעט, אחד ליד השני
  3. בקערה עמוקה מערבבים יחד תרד, בזיליקום, מלח, פלפל, אגוז מוסקט, שמנת לבישול, ריקוטה ומוצרלה
  4. בתבנית אינגליש קייק מסיליקון, או מרופדת נייר אפייה מניחים 3 כפות רוטב נפוליטנה
  5. מרפדים את התבנית בדפי לזניה כך שיצאו כלפי חוץ
  6. מניחים ממלית הגבינות והתרד
  7. מעל מניחים 3 כפות רוטב
  8. סוגרים עם הנחת 2-3 דפי לזניה
  9. חוזרים על הפעולה ומסיימים בדפי לזניה שעליהם יתרת הרוטב
  10. עוטפים בנייר אלומיניום
  11. אופים כ- 25 דקות בחום של 180 מעלות
  12. הופכים על מגש הגשה
  13. מסדרים עלי בזיליקום ומפזרים מעל פרמזן מגורד

בתיאבון

הוספת תגובה