מתכון: בראוניז שכבות שוקולד וקרם שוקולד לבן

מתכון מוגש בתודה לקפה ביגה ||| בראוניז שכבות שוקולד וקרם שוקולד לבן שהם פינוק לאוהבים ||| לפרטים ולמתכון בהמשך <<<

בראוניס (צילום קונספטיק)

מצרכים

  • 240 גרם שוקולד מריר
  • 250 גרם חמאה מומסת או 190 גרם שמן זית
  • קורט מלח
  • 225 גרם ביצה
  • 300 גרם סוכר
  • 200 גרם קמח

מצרכים להכנת הקרם

  • 400 גרם שוקולד לבן
  • קורט מלח
  • 400 גרם שמנת קרה

אופן הכנה

  1. להמיס את החמאה עד לרתיחה או לחמם שמן הזית
  2. להוסיף את השוקולד ולערבב היטב
  3. לערבב בנפרד את הביצים והסוכר ולשפוך אל תוך מסת השוקולד והחמאה/שמן זית
  4. להוסיף את הקמח ולערבב לאט וטוב עד לקבלת אחידות
  5. לשפוך את המסה לתוך תבנית לשכבה אחידה
  6. לאפות בטמפרטורה של 160 מעלות כ- 12 דקות ולצנן
  7. לחתוך לריבועים של 8X8 ס"מ

אופן הכנת הקרם

  1. להמיס את השוקולד הלבן
  2. להקציף את השמנת ולערבב שליש מהשמנת עם השוקולד הלבן
  3. להוסיף את יתרת השמנת ולקפל בעדינות

הגשה

  1. להניח במרכז הצלחת עוגית בראוניז ומעליה להזליף מעט מקרם השוקולד
  2. להניח מעל עוגיית בראוניז נוספת ולהזליף שוב מעט משוקולד הלבן
  3. מסיימים בהנחת קוביית בראוניז נוספת ומפדרים במעט אבקת סוכר

בתיאבון

הוספת תגובה

שינוי גודל גופנים
ניגודיות