אזני המן בטעמים ייחודיים כמו שוקולד מריר עם נגיעות מנטה, שומשום קלוי וקרמל עם מלח ים ||| מתכון פרי שיתוף פעולה בין קונדיטוריית הבוטיק Nofar Patisserie ומותג השוקולד השוויצרי Lindt ||| למתכון ועוד <<<
על השוקולד
סדרת "לינדט אקסלנס" טבלאות שוקולד מריר דקות, עשויה מתערובת סודית של פולי קקאו, מעובד לכדי מרקם חלק ודק במיוחד המדגיש את הטעמים והניחוחות המורכבים של השוקולד. התוצאה, שוקולד מרירויה בתוך יצירה דקה. הסדרה כוללת מגוון רחב של טעמים ייחודיים, ביניהם גם: 70% מוצקי קקאו, תפוז, מלח ים, צ'ילי ועוד.
Nofar Patisserie
הקונדיטורית נופר חדד מ- "Nofar Patisserie" (נופר פטיסרי) מציעה בקונדיטוריית הבוטיק שלה עוגות מוס עשירות וקינוחי בוטיק עם שימוש בחומרי הגלם האיכותיים ביותר, עוגיות בשלל טעמים, פטיפורים ועוד מתוקים.
אוזני המן במילוי שוקולד לינדט אקסלנס
מצרכים לבצק (ל- 40 יחידות)
- 250 גרם קמח
- 125 גרם חמאה חתוכה לקוביות או 90 גרם שמן זית עדין
- 80 גרם אבקת שקדים
- 80 מ"ל שמנת מתוקה
- 75 גרם אבקת סוכר
- 2 חלמונים
- קורט מלח
- 1/2 כפית תמצית וניל
מצרכים למילוי
- 2 טבלאות שוקולד "לינדט" אקסלנס לבחירה לפי הטעם
- 4 כפות שמנת מתוקה
אופן הכנה
- במעבד מזון עם וו גיטרה מעבדים חמאה עם אבקת סוכר לתערובת אחידה
- מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים עד לקבלת בצק רך ואחיד
- עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומצננים שעה-שעתיים במקרר
הכנת המילוי:
- ממיסים את השוקולד במיקרוגל עם השמנת ומערבבים לתערובת חלקה
- מחממים תנור ל-170 מעלות
- מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעלה בעובי 1/2 ס"מ. קורצים עיגולים
- מניחים כפית מלית במרכז כל עיגול וצובטים את השוליים לקבלת צורת משולש
- מקררים את אוזני המן לפני האפייה 10-15 דקות
- מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור למשך כ-15-20 דקות, עד ששולי העוגיות זהובים והעוגייה עדיין בהירה
- מצננים, מקשטים באבקת סוכר ומגישים או שומרים בכלי אטום בטמפ' החדר
בתיאבון