חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מה חדש על המדף של דני בר

Singles day יום הרווקים- מכירות מיוחדות מחר ||| מוצרים לבית ||| מוצרים חדשים לטבעונים  ||| לחצו על התמונה לשאר החידושים והחדשות <<<

Singles day הוא חג הרווקים מחר

יום הרווקים במשלוחהמה זה Singles day ?  בסין, נושא הרווקות הנו נושא כאוב מאוד ומעסיק את רוב הצעירים. בגלל שיש הרבה יותר גברים מנשים, הרווקים מתקשים למצוא בת זו מתאימה. לפני כ-20 שנה החלה להתפתח מסורת סביב התאריך ה- 11.11 ועל פי האמונה התפלה – כל מי שחוגג כמו שצריך ביום הרווקים יזכה לזיווג עד ה- 11.12! מי שיבקר בסין ביום זה יגלה מדינה שוקקת ,עם מסיבות ריקודים וקריוקי ענקיות , קרנבלים בכל מקום ובעיקר חגיגת קניות מטורפת.

בשנה שעברה אתר עלי באבא מכר מוצרים בשווי 9.3 מיליארד דולר. היקף מכירות יום זה עבר את היקף המכירות של יום שישי השחור (בלאק פריידי) בארה"ב – ולכן מדובר ביום הקניות הגדול ביותר באינטרנט.

משלוחה: 25% הנחה על מגוון ארוחות בחג הרווקים

לכבוד יום הרווקים אתר משלוחה מציע לגולשים הנחות מיוחדות של בין 30%-25% הנחה ממגוון מסעדות נבחרות בארץ. בין המסעדות המשתתפות: רשת הסושיה, רשת ג'וני קריספי, מקס אנד קו, פיצה דומינו ועוד.

אתר משלוחה הוא אתר המרכז מעל 2000 מסעדות המבצעות משלוחים בכל רחבי הארץ. בין לקוחות האתר הרשתות והמסעדות המובילות בישראל ביניהם: ג'ירף, אגאדיר, קופי בר, בראסרי, סוהו, הסושיה, בורגרים, אושי אושי ועוד רבים אחרים. לאתר משלוחה.

חדש

"משומשו": גבינות טבעוניות

צילום: עמית שטראוס
צילום: עמית שטראוס

בשלב הראשון הושקו בסדרה ששה מוצרי תחליפי גבינות צהובות ותחליפי גבינות מלוחות, פרי יוזמה משותפת של  קיבוץ גן-שמואל וחברת "הדר פוד". אייל אדוט ועומר אליאב היזמים: "זיהינו בעיה בתפיסת הטעם של מוצרים טבעוניים להמונים. האמנו שניתן להביא לצרכן מוצרים טבעוניים ללא התפשרות על הטעם. נביא את בשורת תחליפי הגבינות הטבעוניות ללא לקטוז וללא סויה לקהל הרחב על בסיס טעם ואיכות"

קיבוץ גן-שמואל, בשיתוף חברת "הדר פוד", יחלו בימים הקרובים בהשקת קו מוצרים חדש בקטגוריית תחליפי החלב, אשר יכלול ששה מוצרי גבינות טבעוניות. החברה תשיק בשלב הראשון ששה מוצרים טבעוניים תחת המותג "משומשו" בהם צהובה 18% במרקם חצי קשה מרכיבים צמחיים מועשרת בסידן וסיבים תזונתיים בסגנון גאודה מעודנת, צהובה 9% בסגנון עדין קלאסי, מועשרת בסידן ומופחתת שומן במרקם חצי קשה, על בסיס שמן קנולה, וצהובה זיתים 18% במרקם חצי קשה עם זיתים ירוקים, מועשרת בסידן ובסיבים תזונתי בסגנון ים תיכוני.

בתחום הגבינות הטבעוניות המלוחות תשיק "משומשו" לראשונה בישראל מלוחה 16% במרקם קטיפתי מרכיבים צמחיים, מועשרת בסידן ובתוספת סיבים תזונתיים בסגנון יווני, מלוחה 16% עם עשבי תיבול במרקם קטיפתי מרכיבים צמחיים, מועשרת בסידן ובתוספת סיבים תזונתיים, בסגנון מזרח תיכוני בניחוח זעתר קלוי, ומלוחה 5% גבינה קלילה במרקם קטיפתי דל שומן, מרכיבים צמחיים, מועשרת בסידן ובסיבים תזונתיים בסגנון יווני. כל מוצרי "משומשו" ללא חומרים משמרים, אינם מכילים סויה, גלוטן ולקטוז ובעלי כשרות פרווה מהודרת של בד"ץ העדה החרדית ירושלים.

המותג "משומשו" הוקם ע"י קיבוץ גן שמואל וחברת הדר פוד טכנולוגי, ושם לעצמו למטרה להביא בשורה של טעם ואיכות מנצחים במוצרים טבעוניים. קיבוץ גן שמואל נחשב מזה שנים רבות לאחד מיצרני המזון המובילים בישראל, וחברת הדר פוד רכשה ניסיון רב בפיתוח מוצרים אלטרנטיביים שבא לידי ביטוי במוצרים ללא גלוטן באיכות מעולה ובתחליפי גבינות ללא רכיבים מן החי. לאור הכרות שנוצרה בין שני הגופים, הוחלט לשלב כוחות בין הניסיון הרב של גן שמואל בייצור מזון וכן בשיווק מוצרים מיוחדים, לבין הידע הטכנולוגי של חברת הדר פוד טכנולוגי בפיתוח מוצרים, על מנת להביא לשוק מותג טבעוני שערכיו המובילים הינם חדשנות, איכות, ללא התפשרות על טעם, והנגשה לכל.

לדברי היזמים, אייל אדוט ועומר אליאב: משומשו הוא מותג מזון חדש שפותח ומיוצר בישראל. במשך שנתיים עמלנו במטרה ליצור מוצרים ללא סויה וללא לקטוז שיהיו בראש ובראשונה טעימים מאוד, ללא חומרים משמרים ומאוד איכותיים. הצלחנו לייצר תחליפי גבינות צהובות באחוזי שומן מופחתים מיתר התחליפים הקיימים כיום בשוק ובטעם נפלא, לצד השקה של גבינות מלוחות שלא קיימות כיום על המדף. להערכתנו תחליפי החלב בדרכם לשולחן של כלל המשפחות בישראל, מסיבות של אורח חיים, בריאות והעדפה תזונתית. בכוונתנו להשיק מוצרים נוספים במגוון קטגוריות מפתיעות".

מי שעומד מאחורי פיתוח המוצרים הוא בועז אליאב, אשר נחשב למומחה בתחום המוצרים ללא גלוטן ומי שעומד מאחורי פיתוח מוצרי "גרין לייט", היצרן המוביל בארץ ובין החשובים בעולם בתחום המוצרים ללא גלוטן. "נוצר כאן חיבור מדהים בין אנשים שבאים משתי קצוות שונים של החברה הישראלית ובאופן דיי מפתיע גילינו שיש הרבה משותף וסינרגיה בשותפות הזאת", מספר אייל אדוט. "ההתמחות של כל אחד, היכולות הגבוהות והמטרה להקים תעשיה בישראל שתייצר אוכל טעים ואיכותי שייתן מענה לציבור הטבעוני, לאוכלוסיית הרגישים ללקטוז, לאנשים שאינם יכולים לאכול גלוטן, לאלו שרגישים לסויה ולקהלים נוספים  – היא שנותנת לנו תחושת אופטימיות וכוח לפתח את הפרויקט הנפלא הזה".

כשרות: כשר פרווה בהשגחת הבד"ץ העדה החרדית ירושלים.

מחיר מומלץ לצרכן: 19.90 ₪ – 21.90 ₪ לאריזות 200 ו- 250 גרם.

להשיג בחנויות הטבע וברשתות השיווק הנבחרות.

"טחינת הנסיך": יצוא של כ-8,500 טון טחינה גולמית לארה"ב

צילום יח"צ
צילום יח"צ

חב' "טחינת הנסיך" , שהינה יצרן הטחינה הגולמית הגדול ביותר בישראל, חתמה לאחרונה הסכמים עם חברות לייצור חומוס ביניהם  חב' "סברה" ורשתות שיווק ביניהם רשת  HEB מטקסס ואריזונה לייצור של טחינה גולמית לארה"ב- שווי הייצוא מוערך בכ-16 מיליון דולר.

עפיף טנוס מנכ"ל ובעלים של חב' "טחינת הנסיך" מציין שהחברה הינה כיום היצואנית מס' 1 בישראל בתחום הטחינה הגולמית ומעבר לשוק האמריקאי מייצאת כיום טחינה גולמית לקנדה, אוסטרליה, דרום אפריקה , אנגליה והולנד בשווי כולל של כ- 10 מיליון דולר.

בשנת 2015 ייצר המפעל כ-16,000 טון טחינה גולמית. כ-35% מסה"כ שוק הטחינה בישראל.

עפיף טנוס מוסיף, שהחב' השקיעה בשנתיים האחרונות כ-12 מיליון ש"ח בהצטיידות בציוד טכנולוגי מתקדם שיאפשר הגדלת היקף הייצור והערכה שבשנת 2016 המפעל ייצר כ-22,000 טון טחינה גולמית.

חב' "טחינת הנסיך" חכרה שטח של 20 דונם שדות שומשום באתיופיה המהווים חומר גלם לייצור הטחינה במפעל החברה.

חב' "טחינת הנסיך" מייצרת כיום טחינה גולמית בסוגים שונים של מארזים החל מאריזות ביתיות של 500 גרם דרך מיכלי פלסטיק של עשרות קילוגרמים ועד לשקי ניילון סטריליים המכילים טונה של טחינה טרייה.

"אחוה": חלוה מסולסלת בטעם שוקולד

חלוה מסולסלת בטעם שוקולד אחוה (צילום: דרור קליש)
חלוה מסולסלת בטעם שוקולד אחוה (צילום: דרור קליש)

חלוה מסולסלת בטעם וניל של חברת "אחוה" נחשבת למוצר אהוב ופופולרי במיוחד, אליה מצרפת החברה חלוה מסולסלת בטעם שוקולד, טעימה להפליא ומומלצת גם לעיטור מאפים

חברת אחוה, היצרנית המובילה בישראל של מוצרי חלוה, טחינה ודברי מאפה מאז 1929, משיקה מוצר חדש בתחום מוצרי החלוה: חלוה מסולסלת בטעם שוקולד. חלוה מסולסלת בטעם שוקולד מצטרפת לחלוה מסולסלת בטעם וניל של "אחוה", הנחשבת כמוצר אהוב ופופולרי במיוחד.

חלוה מסולסלת תוצרת "אחוה" מבוססת על החלוה הטעימה והמוכרת של אחוה. באמצעות תהליך ייצור מיוחד, מוגשת החלוה בצורת סיבי שערות דקיקים וטעימים ביותר. החלוה החדשה אורירית, נימוחה, נהדרת לאכילה על גבי פרוסת לחם, כתוספת ליוגורט, פירות ולהגשה כקינוח מתוק. בנוסף, מומלצת גם לעיטור מאפים.

החלוה נחשבת כמזון בריאות הכי מתוק, בזכות תכולת הטחינה הגולמית שמהווה מרכיב עיקרי במוצר. טחינה גולמית של חברת "אחוה" ידועה ביתרונות הבריאותיים ובכמות הוויטמינים, המינרלים, הסידן והברזל שהיא מכילה. מחיר: 11 – 13 ₪ לאריזת 250 גרם.

להשיג ברשתות השיווק המובחרות.

סביבון מתוק –  לכבוד חנוכה

מארז סביבון לחנוכה (צילום: עמית שטר)
מארז סביבון לחנוכה (צילום: עמית שטראוס)

לכבוד חג החנוכה  ליימן שליסל משיקה מארז שי ייחודי המוגש באריזת סביבון דקורטיבית. המארז מכיל מגוון דברי מתיקה המשווקים בארץ על ידי ליימן שליסל ובהם:

  • קינדר ג'וי ביצת הפתעה – שתי שכבות של קרם שוקולד עם וופל ומשחק לילדים
  • יוגטה מרשמלו – ממולא בתות
  • פרוט ביי דה פוט – חטיף ארוך בטעם תות
  • לואקר מיניס אגוז – מיני וופל פריך במילוי קרם אגוזים
  • צ'ופה צ'ופס מיני – 3 סוכריות על מקל במבחר טעמי פירות
  • מנטוס ריינבואו – גליל סוכריות לעיסה במגוון טעמים

בנוסף, מכיל המארז גם סביבון צבעוני, מסממני החג ולמשחק עם הילדים ובחיק המשפחה.

את מארז השי של ליימן שליסל לכבוד חנוכה ניתן להשיג בקיוסקים, בפיצוציות ובחנויות הפרטיות, במחיר 15 ₪.

"מן": עוגיות מובחרות בטעם קרמל

עוגיות בטעם קרמל מן (צילום: סטודיו MI )
עוגיות בטעם קרמל מן (צילום: סטודיו MI )

עוגיות בטעם קרמל תוצרת כחול-לבן, פריכות, טעימות ומתוקות, מצוינות כחטיף לצד הקפה וכבסיס או תוספת מופלאה לעוגות • ישווקו באריזת 300 גרם על פי הקו העיצובי החדש של מותג "מן" לציון חגיגות ה- 60 ועם תקן הטבעונות

חברת "מן", יצרנית הופלים והעוגיות הישראלית הוותיקה, משיקה עוגיות מובחרות בטעם קרמל תוצרת כחול-לבן. עוגיות הקרמל פריכות, טעימות ומתוקות, מצוינות כחטיף לצד הקפה, נוחות לאחיזה ומהוות בסיס או תוספת מופלאה לעוגות. העוגיות ישווקו באריזה משפחתית של 300 גרם במטרה לאפשר לצרכנים ליהנות ממוצר איכותי במחיר הגון ונוח לכל המשפחה.

לאחרונה יצאה חברת "מן" במיתוג חדש לסדרת העוגיות מתוצרתה. בכך השלימה החברה, החוגגת 60 שנה להיווסדה, מהלך של ריענון המותג הנוסטלגי והשפה העיצובית של מוצרי החברה. בין מוצרי העוגיות של "מן" ניתן למצוא את הטעמים הנוסטלגיים בהם עוגיות בטעם שוקולד, בטעם לימון, בטעם חמאה, שמנת ועוד, לצד עוגיות הסדרה הירוקה: עוגיות גרנולה, עוגיות שיבולת שועל וקמח מלא בטעם שוקולד ועוגיות גרנולה בטעם שוקולד. כל מוצרי הופלים והעוגיות מתוצרת "מן" מיוצרים מחומרי גלם איכותיים, פרווה, ללא צבעי מאכל, ללא שומן טרנס, ללא חומרים משמרים וטבעוניים – ללא רכיבים מן החי.

לדברי אבי פקר, מנהל השיווק והמכירות של חברת "מן": "לפי נתוני נילסן לשנת 2014, ופלים ועוגיות "מן" הינו מותג הופלים והעוגיות השני בגודלו בישראל ובקרב הקהל החרדי, ופלים ועוגיות "מן" הינו המותג הראשון והמוביל. בחרנו להרחיב את סדרת העוגיות עם טעם חדש, המוכר יותר במותגי יבוא, מתוך ידיעה כי העוגיות המיוצרות בארץ לא נופלות בטעמן ואיכותן ממוצרים מחו"ל".

מחיר: כ- 6.50 ₪ לאריזת 300 גרם. להשיג ברשתות השיווק והחנויות המובחרות.

רשת ניו פארם: מוצר שני ב-1 ₪ בלבד

צילום יח"צ ניו פארם
צילום יח"צ ניו פארם

רשת ניו פארם משיקה מבצע משתלם במיוחד המשלב עשרות מוצרים מהמחלקות השונות – רוכשים אחד ומקבלים את השני ב-1 שקל בלבד!

בין המוצרים המשתתפים במבצע:

מוצרי טיפוח: מבחר מוצרי קרמה מן, מוצרי נקה 7 (שמפו/ מרכך/ תחליב רחצה), גרנייה קולור נטורל – צבע לשיער ועוד.

מוצרי ניקוי: סנו סושי- מגבות מטבח, סנו מקסימה – אבקת כביסה 1.25 ק"ג, בדין אקסטרא – מרכך מרוכז ועוד

מוצרי מזון: חטיפי FREE  ללא תוספת סוכר, שוקולד מריר/ חלבי מבית כרמית, חטיפי אוסם – ביסלי, אפרופו ודובונים, XL- משקה אנרגיה ועוד.

מוצרי בית ומשפחה: מגבת ג'קארד גוף / פנים, טייץ טרמי נשים, מג'יק – מברשות ואביזרי שיער ועוד.

"עדן קינוחים": עוגת ביסקוויטים

עוגת ביסקוויטים עדן קינוחים (צילום: אריה ויסמין)
עוגת ביסקוויטים עדן קינוחים (צילום: אריה ויסמין)

חברת "עדן קינוחים", החברה המובילה בישראל בייצור קינוחים באריזות אישיות, משיקה קינוח חדש איכותי ומיוחד: עוגת ביסקוויטים. העוגה, המשווקת במארז מעוצב של שתי יחידות ארוזות בנפרד, הנה עוגת שמנת עשירה עם קרם וניל, חלבית בשילוב עוגיות פתי בר. הקינוח החדש יימכר בכל רשתות השיווק, חנויות הנוחות והמרכולים ברחבי הארץ וייכנס למגוון קינוחי החברה באופן קבוע.

עוגה ביסקוויטים של "עדן קינוחים" קרם וניל, שמנת, חלב ועוגיות פתי בר. לעוגה טעם עשיר כשל קונדיטוריה קטנה וביתית. כל גביע קינוח מכיל כ- 75 מ"ל עוגה וניתן להגיש כקינוח אישי וכן כמנת ביניים איכותית ומפנקת.

לדברי נאור ברזני, מנכ"ל "עדן קינוחים": "עוגת ביסקוויטים נחשבת לקינוח הישראלי הנפוץ והמוכר בכל בית. רצינו להביא לצרכן את העוגה האהובה באריזה אישית, כקינוח מוכן, מבלי לפגום בטעם העשיר. ככל קינוחי עדן, גם קינוח זה מיוצר עם דגש, אמונה ואהבה כקינוח ביתי".

חברת עדן קינוחים מתמחה בייצור קינוחים אישיים, איכותיים וטעימים המיוצרים מחומרים טריים ומשובחים. החברה מקפידה ייצור בתנאי סניטציה קפדניים, בקרת איכות גבוהה והפצה מצוננת, המבטיחים מוצרים בטוחים ומהנים לצרכנים. לחברה מגוון קינוחים קרים בהם מלבי, עוגת גבינה פירורים, מוס שוקולד, טרמיסו ועוד.

מחיר מומלץ לצרכן: כ- 13 שקלים למארז 2 יחידות (במשקל 75 גרם ליחידה). להשיג ברשתות המזון, חנויות הנוחות והחנויות המתמחות ברחבי הארץ.

מבצעי אוכל ומסעדות

חגיגות היובל לאיגוד השפים הישראלי

image001איגוד השפים הישראלי מציין 50 שנים להיווסדו בכנס חגיגי שיתקיים בנתניה בין ה-23 עד ה-26 לנובמבר, בו יתארחו מעל 100 שפים, בניהם 30 "מאסטר-שפים" מומחים מרחבי העולם.

לאחר תהליך פיתוח ארוך תיחשף לראשונה באירוע שיטת דירוג חדשה לשפים, שתתבסס על פרמטרים שונים הקשורים לבריאות ותזונה נכונה. דירוג השפים יתייחס לרמתם המקצועית ויכלול מגוון תחומים ופרמטרים ביניהם יצירתיות ומקוריות, איכות השף, והשתתפות בסדנאות מקצועיות. לפי מפתח השיטה, המאסטר-שף ליאון מנחם, יוענקו לשפים סיכות "דרגה" שיעידו על עמידתם בקטגוריות השיפוט.

בכנס יתארחו מעל 30 שפים מובילים בתחומם ממדינות שונות בעולם: בילי גאליגר מדרום אפריקה, אנטוניו בופה מאיטליה, אלכסנדרו דירנזון מברזיל וכן שפים נודעים מצרפת, הודו, בריטניה ועוד.

במהלך הכנס יובילו וישתתפו בסדנאות וקורסים הקשורים לעולם הקולינריה והבישול.

הכנס, אשר בניגוד לשנים עברו, לא יקיים תחרויות, מהווה פלטפורמה והזדמנות לפגוש שפים מובילים מרחבי העולם, החלפת ידע וקשירת קשרים עם מנהיגי העולם הקולינרי.

"המטבח הישראלי נמצא בצומת הדרכים שבין הקולינריה האירופאית, המזרח תיכונית והצפון אפריקאית- הרגלי הבישול הללו מתמזגים כאן בתוך כור היתוך אחד ענק", אומר המאסטר שף ליאון מנחם, נשיא האיגוד.

בערב הגאלה המתוכנן ליום ד', 25/11 תתקיים ארוחה חגיגית וחלוקת תעודות ומדליות מאסטר-שף לשפים הישראלים והאורחים. בנוסף, יזכו השפים לקבל תעודת חבר ב"מאסטר שף ישראל" למשך השנה הקרובה. תואר זה מזכה אותם בהשתתפות בכנסים והשתלמויות בתחומים קולינריים שונים המועברות על ידי מומחים מהארץ ומהעולם.

האירוע מאורגן על ידי האקדמיה "מאסטר שף ישראל", בראשה המאסטר שף ליאון מנחם, נשיא האיגוד מאז 2012. מנחם מחזיק בתארים בינלאומיים רבים כמו שופט בינלאומי בכיר בחסות WACS- איגוד השפים הבינלאומי, שגריר מטעם האקדמיה האומנותית לבישול באיטליה ואף משמש כיועץ ומקדם פרויקטים של קבוצת המסעדות "תאוות בשרים".

הכנס אף זוכה לתמיכתו של מאסטר שף יוסי אלבז, מומחה בתחום האסטרטגיה  והעיצוב למסעדות בארץ ובאירופה.

לפרטים והרשמה: שף ליאון מנחם 050-4242600 [email protected]

Le Bistro Bar חולון: 20% הנחה על כל התפריט

LE BISTRO BAR  מסעדת הביסטרו הראשונה בחולון שפועלת במתחם עזריאלי בעיר, אשר פתחה לאחרונה במקום גם ביסטרו קפה, מזמינה אתכם ליהנות מ-20% הנחה על כל תפריט המסעדה והביסטרו קפה, בימים א'-ד' החל מהשעה 16:00.

LE BISTRO BAR מציעה מבחר עשיר של ארוחות בוקר ומנות ראשונות, ביניהן קרפצ'יו סלק, קרפצ'יו בקר, כרובית בטחינה ועוד ומגוון מנות עיקריות גדול שעונה על כל טעם ודרישה. רשימת העיקריות כוללת בין השאר מבחר פסטות תוצרת בית ברטבים שונים, ניוקי ערמונים, רביולי 4 בטטה כתומה, שלל סלטים בשילובים שונים, פיצות אישיות שנאפות במקום, סטייק אנטריקוט, ניו יורק סטיק, המבורגים וקבבים טוניסאים שנטחנים במקום, שניצלים סטייק סלמון, בורי שלם מפולט ועוד ועוד, בצהריים מוגשות ארוחות עסקיות החל מ-35 שקל. ליד תפריט האוכל אפשר ליהנות מתפריט של אלכוהול עשיר, יינות ישראלים משובחים, יינות איכותיים מיובאים, קוקטיילים מכל הסוגים, בירות פופולריות ובירות בוטיק.

בתפריט הביסטרו קפה מוצעת רשימה ארוכה של מאפי פילו טריים במילויים שונים, עוגות קראנץ', עוגות גזר, עוגות תפוחים, עוגיות חמאה במילוי ריבה, עוגיות גרנולה, קרואסונים במילויים שונים, מאפי פילו גבינה קישים ועוד. ניתן גם לקנות הביתה. לצד המאפים מוזמנים הלקוחות ליהנות מקפה איכותי וממבחר משקאות חמים נוספים.

LE BISTRO BAR  פועל 7 ימים בשבוע, החל מהשעה 8:00 בבוקר ועד אחרון המבקרים.

לפרטים נוספים ולהזמנת מקומות: https://lebistro.rest.co.il/

יין בירה ועוד

ציון 94 אצל רוברט פארקר לאמרולו 2011 של יקב אלכסנדר

בטעימה של יינות ישראלים שהתפרסמה באתר של רוברט פארקר- מבקר היין המוערך בעולם, זכה אלכסנדר הגדול, אמרולו 2011 של יקב אלכסנדר לציון הגבוה ביותר שניתן אי פעם ליין ישראלי- 94 נקודות.

הטעימה נערכה ע"י צוות הטעימות של פארקר, בראשו מארק סקוויר. מלבד האמרולו, שיבחו והעניקו ציונים גבוהים, של 90 ומעלה, ליינות נוספים של היקב: אלכסנדר הגדול, גרנד רזרב 2010- 93 נקודות, אלכסנדר הגדול, קברנה סוביניון 2011-  90 נקודות, אלכסנדר הגדול שרדונה קליאופטרה 2013 – 90  נקודות. ציונים אלה הינם הישג חסר תקדים ליקב ישראלי.

בחוות הדעת על האמורלו 2011, כתב מארק סקוויר כי: "מבנה היין מרשים ביותר. זהו אמרולו גדול ועוצמתי, בעל סיומת ארוכה ומתמשכת…. היין נהדר לשתייה, גם ביום המחרת…. מי שאוהב את הסגנון, יאהב מאוד את היין. באופן כללי, זה יין מצוין, מתפוצץ בטעמי פירות עסיסיים…. זה היין האהוב עלי ביותר מיינות היקב. מתאים לשתייה 2015-2030"

יקב אלכסנדר הוקם בשנת 1996 על ידי יורם שלום על נחלה המשפחתית ונושא את שם אביו, מורו והשראתו לעשיית יין, אלכסנדר שלום ז"ל. היקב ממשיך מסורת עשיית יין בת 120 שנה, שהחלה באיטליה ובתוניסיה שם ייצרו הסב והאב, ברונו ואלכסנדר (סנדרו) יין ביתי. על תוויות היקב מופיעים תכשיטים אותנטיים מרהיבים של משפחת שלום שעברו מדור לדור ומסמלים ערכי תרבות ואסתטיקה שמחברים את שתי האמנויות, זו של יצירת התכשיטים וזו של עשיית היין. ופניו של אביו אלכסנדר על לוגו היקב הנשקף מכל בקבוק.

אמנות עשיית היין של יקב אלכסנדר משלבת מסורת ותרבות יין משפחתית, תשוקה ויצירתיות, לצד ידע עדכני וטכנולוגיה חדשנית. הצירוף של תנאי הקרקע בכרמים, הממוקמים במיקרו אקלים אידיאלי לגידול ענבי יין, עם כורמים מסורים ומנוסים, הסוגדים לעבודתם, מבטיחים איכות ענבים אופטימלית. כל אלה, לצד טכניקות ייצור קפדניות וגישה אינטימית המעניקה יחס אישי לכל בקבוק – מאפשרים ליקב ליצור יין אקסקלוסיבי, באיכות בלתי מתפשרת, שנה אחרי שנה.

את היינות ניתן להשיג בחנויות היין וביקב: טלפון – 09-8822956 או באתר: www.alexander-winery.com

אופנה ועוד

Twentysix 26  עם טרנד הפרנזים

צילום אסקף ועומר מסינגר
צילום אסקף ועומר מסינגר

הפרנזים הבוהמיינים הם אחד הטרנדים החמים של העונה ונמצאים בכל מקום, מהז'קט והחצאית ואפילו עד הנעליים. בתי האופנה הגדולים הפכו את הפרנזים העונה לגדולים ומשמעותיים יותר מאי פעם, הטרנד העתיק הזה שבא והולך משנות ה־ 70 ועד היום כבש את החורף ונראה שהוא כאן כדי  להישאר.

Twentysix 26  מציגה מגוון פריטים בשילוב של פרנזים חולצות,שמלות,חצאיות,עליוניות, נעליים ותיקים. טווח מידות:0-2 . מחיר:60 ש"ח

ניתן להשיג בחנויות המותג: סניף רחובות :בילו 41 (מול קניון רחובות) וסניף ראשון לציון סחרוף 26 (מול קניון הזהב).

BY DUKE OPTICS HIVE עם הטרנד המנומר

משקפי שמש של הייב מחיר 399 שח (צילום שמוליק אלטל )
משקפי שמש של הייב מחיר 399 שח (צילום שמוליק אלטל )

הטרנד המנומר הפך להיות על-זמני והוא מעניק מראה מתוחכם ואלגנטי. מותג המשקפיים HIVE  של חברת דיוק אופטיקס, יבואנית מותגי המשקפיים הבינלאומיים המובילים בעולם, מציג העונה קולקציית משקפי שמש התואמת את הטרנדים השונים בעולם האופנה, ביניהם הטרנד המנומר.

בקולקציה הדגמים המנומרים מקבלים קונטקסט חדש עם גוונים נועזים וצבעוניים, לצד הגוונים המנומרים הקלאסיים . למשקפיים מסגרות קלאסיות ועדשות בגוונים שונים. כל המשקפיים האיכותיים מבית HIVE מגיעים במעטפת צבעונית ושיקית – מארז ייחודי המתכתב עם עולם הגרפיטי ואמנות הרחוב – המשלים את חווית הקניה והופך אותה למושלמת וכיפית עבור כל הלקוחות.

מחירים: 349-499 ₪. ניתן להשיג בחנויות האופטיקה המובילות ברחבי הארץ.

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *