כריך חביתת סלמי ב"שכבות"

איזה כריך מפתה נציע לשנת הלימודים שמתחילה השבוע $$$ הפעם כריך שכבות של חביתת סלמי $$$ לחצו על התמונה למתכון <<<

צילום וסטיילינג יולה זובריצקי

צילום וסטיילינג יולה זובריצקי

סנדוויץ' לבית הספר

הילדים חוזרים לבית הספר, וההורים חוזרים להכין כריכים. יחיעם מגישה מתכון לכריך לקראת החזרה לבית הספר בשילוב מוצרי החברה. הפעם, הצעת ההגשה מיוחדת ומתאימה גם להכנה משותפת עם הילדים: כריך שכבות במילוי חביתת סלמי ובצל ירוק. נקניק הסלמי עשיר בחלבון ומתאים לארוחות מחוץ לבית. אפשר לתת לילדים לחתוך את הלחם בצורות שונות וליצור שכבות מגוונות.

מתכון שהופק בשיתוף אתי בטיטו – "הרשימות של אתי".

מצרכים (לכריך אחד):

צילום וסטיילינג יולה זובריצקי

צילום וסטיילינג יולה זובריצקי

לחביתה:

  • 1/2 חבילת נקניק סלמי צרפתי של "יחיעם" (100 גרם)
  • 1 ביצה גדולה (L )
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1-2 גבעולי בצל ירוק קצוץ דק

לכריך:

  • 2 פרוסות לחם לבן "אחיד פרוס" חצויים לאורך
  • 1 כף מיונז דל שומן – למריחה
  • 1 גמבה אדומה/עגבנייה חתוכה לרצועות
  • מעט שמן זית לטיגון או תרסיס שמן
  • מקל צ'ופסטיקס חצוי/ שיפוד קטן ללא קצה חד (לילדים בוגרים בלבד)

אופן ההכנה:

הכנת החביתה:

  1. טורפים את הביצה בכלי
  2. מוסיפים בצל ירוק קצוץ, מלח ופלפל.
  3. חוצים כמה "עיגולי" נקניק ומוסיפים לביצה הטרופה.
  4. מטגנים את החביתה במחבת חמה
  5. סופגים את השמן בנייר
  6. חותכים את החביתה ל-4 חלקים.

הרכבת הכריך:

  1. על מחצית הפרוסה מורחים מיונז
  2. מניחים חתיכה מן החביתה, רצועות ירקות (לא חובה) ושוב שכבת לחם חביתת סלמי וכו'.
  3. מסיימים את הכריך עם שכבת לחם ונועצים במקל עד התחתית.

הוספת תגובה