חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: עוגיות שוקולד צ'יפס משודרגות

היום הוא יום העוגיות הביתיות HomemadeCookiesDay# ||| באתר יש עשרות מתכוני עוגיות ביתיות והפעם גם עוגיות שוקולד צ'יפס עם טוויסט ||| כבר פרסמנו מתכון קלסי של עוגיות שוקולד צ'יפס ||| עכשיו תקבלו מתכונים קלים לכל המשפחה עם שדרוגים מעניינים ||| חפשו באתר מתכונים ביתיים נוספים ובכיף ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך

עוגיות שוקולד צ'יפס עם M&M (צילום דני בר)

מתכון: עוגיות שוקולד צ'יפס ו- M&M

מצרכים

  • 100 גרם סוכר
  • 120 גרם סוכר חום דמררה
  • 1/2 כפית מלח דק
  •  1כפית תמצית וניל
  • 1 ביצה L
  • 210 גרם קמח לבן
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1/4 כפית סודה לשתייה
  • 1 כוס שוקולד צ’יפס מיני
  • 100 גרם שמן זית עדין (או 150 גרם חמאה רכה)
  • שדרוג: שוקולד M&M צבעוני
עוגיות שוקולד צ'יפס בתנור (צילום דני בר)

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות
  2. במיקסר יד מקציפים את שמן הזית (או חמאה) עם שני סוגי הסוכר, תמצית וניל ומלח כ- 2 דקות במהירות גבוהה
  3. מוסיפים את הביצה וממשיכים להקציף
  4. מוסיפים קמח, אבקת אפייה וסודה לשתייה ומערבבים לקבלת תערובת אחידה
  5. מוסיפים את השוקולד צ’יפס ומערבבים לפיזור השוקולד צ'יפס בכל המסה
  6. מרפדים תבנית בנייר אפייה
  7. יוצרים עוגיות קטנטנות על גבי התבנית עם כף או בידיים
  8. טיפ: אפשר ליצור גליל ולעטוף בניילון נצמד. לקרר במקפיא וכשיציב לחתוך לפרוסות אותן נסדר על הנייר אפייה בתבנית
  9. נכניס התבנית לתנור ואופים 8-10 דקות, עד להזהבה
  10. שדרוג: לפני האפייה ננעץ סוכריית M&M בכל עוגייה לפי הצבע האהוב על קהל הסועדים
בצק השוקולד צ'יפס (צילום דני בר)

מתכון: עוגיות שוקו-צ'יפס עשירה

מצרכים

  • לא מומסת
  • 75 גרם סוכר חום דמררה
  • 75 גרם סוכר לבן
  • 1 ביצה M
  • 1כפית תמצית וניל
  • 1/2 כפית סודה לשתייה
  • 180 גרם קמח לבן
  • 80 גרם שמן זית עדין (או 120 גרם חמאה רכה)

שוקולד מעשיר

  • 50 גרם שוקולד מריר חתוך לשברים קטנים מאד
  • 50 גרם שוקולד חלב חתוך לשברים קטנים מאד
  • 50 גרם שוקולד לבן חתוך לשברים קטנים מאד

שדרוג חליפי ל-3 סוגי השוקולד לעיל

  • 100 גרם שוקולד לבן חתוך לשברים קטנים מאד
  • 50 גרם בייגלה שמיניות או עגולים קטנים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות
  2. מרפדים תבנית בנייר אפייה
  3. מערבבים בעזרת כף עץ את שמן הזית (או החמאה) עם הסוכר (חום ולבן) עד שמתקבלת תערובת אחידה
  4. מוסיפים את הביצה ומערבבים היטב עד איחוד
  5. מוסיפים תמצית וניל, סודה לשתייה וקמח ומערבבים היטב עד שמתקבל בצק רך ואחיד
  6. מוסיפים את השוקולדים (3 הסוגים או גרסת השוקולד וביגלה) ומערבבים היטב בבצק
  7. יוצרים עוגיות בעזרת כף (ממלאים את הכף בנדיבות) ומניחים בתבנית המרופדת
  8. מכניסים לתנור ואופים 10 דקות
מגוון עוגיות שוקולד צ'יפס (צילום דני בר)

מתכון: עוגיות שוקו-צ'יפס בריאה

מצרכים

  • 150 גרם סוכר חום
  • 170 גרם שמן זית עדין (או חמאה בטמפרטורת חדר)
  • 2 ביצים L
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כפית סודה לשתייה
  • 1/2 כפית מלח
  • 2 כוסות קמח כוסמין מלא (או קמח חיטה מלאה)
  • 1/2 כוס קוואקר דק (אפשר גם גס)
  • 100 גרם שוקולד צ'יפס איכותי (או שוקולד מריר חתוך לשברים קטנות)
  • 1 כוס אגוז מלך קצוצים קטן
  • חופן צימוקים כהים
עוגיות השוקולד צ'יפס צבעוניות (צילום דני בר)

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל- 190 מעלות
  2. מרפדים תבנית בנייר אפייה
  3. מערבבים את הסוכר והשמן זית (או חמאה) בקערת מיקסר עם וו גיטרה עד שנוצרת תערובת קרמית
  4. מוסיפים את התמצית וניל וביצים
  5. מוסיפים את המלח והסודה לשתייה, תוך כדי ערבוב עד קבלת תערובת אחידה
  6. מוסיפים את הקמח והקוואקר לערבוב מינימאלי לקבלת מסה אחידה
  7. מוסיפים הצימוקים, אגוזים, שוקולד צ'יפס ומערבבים עד שהשברים מתפזרים בכל המסה
  8. יוצרים עם ידיים רטובות כדורים ומשטחים אותם על פני התבנית
  9. אופים 10-15 דקות עד הזהבה

בתיאבון

* לדעתנו תבחרו שמן זית מהזנים לצ'ינו, ארבקינה, קורינייקי ופיקואל ולא תצטערו

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *