חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: שני מרקים חורפיים וירוקים

מרקי בריאות עשירים בירקות ובעיקר ירק ||| מרקים עם הרבה טעם ותבלינים טבעיים וטובים לכל – לטבעונים ולאוהבי הטעם העשיר ||| מרקים מהמטבח של תאילנד ומהמטבח הים תיכוני ||| כל הפרטים והמתכונים בהמשך…

מרק קישואים חורפי וקל (צילום Pixabay)

מרק בריאות ירוק

מצרכים

להגשה

  • 1/4 כוס גרעיני חמניה

אופן הכנה

  1. מטגנים בסיר עם שמן הקוקוס את הבצל, שום וסלרי כ- 5 דקות
  2. מוסיפים את הברוקולי, קייל, תרד, פטרוזיליה, כוסברה, מים ולימון
  3. מרתיחים וממשיכים לבשל כ- 15 דקות נוספות
  4. טוחנים בבלנדר ידני לקבלת מרקם חלק ואחיד (אפשר גם להעביר לבלנדר)
  5. מתקנים תיבול עם מלח ופלפל שחור
  6. מגישים עם מעט גרעיני חמנייה ומעט שמן זית מעל
מרק שורשים רג'ינה התחנה תל אביב (צילום דני בר)

מרק תאילנדי

מצרכים

אופן הכנה

  1. טגנו את הבוטנים במחבת עם מעט שמן זית
  2. הוסיפו את השום, ג'ינג'ר, למון גראס, צ'ילי, כוסברה וכמון ובשלו 3-5 דקות על להבה נמוכה
  3. במחבת אחר, הקפיצו את הבצל להזהבה
  4. הוסיפו לבצל את הכרוב ובשלו למשך 5 דקות נוספות
  5. בסיר גדול ערבבו את המים, חלב קוקוס ורוטב דגים (או מלח) והביאו לרתיחה
  6. הוסיפו את תכולת שתי המחבתות
  7. בשלו במשך כ- 20 דקות תוך ערבוב מידי פעם

בתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *