משומשו מציע קרם גבינת תות טבעוני בכוסות ||| מותג הגבינות הטבעוניות והשפית אביגיל מייזליק, מגישים לרגל הפסח, מתכון חגיגי ומיוחד לקינוח מהודר של קרם גבינת תות טבעוני המוגש בכוסות ||| קינוח מרהיב ביופיו, קל הכנה ופרווה ||| קינוח מתאים להגשה כקינוח מתוק וטעים בליל הסדר ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים (ל-8 מנות)
לתחתית
- 2 כוסות פצפוצי אורז
- 3 כפות חמאת בוטנים
- 2 כפות סילאן
למלית
- 300 גרם תות שדה קפוא
- 400 גרם ממרח בטעם טבעי בסגנון גבינת שמנת 9% משומשו (2 גביעים)
- 2/3 כוס סוכר
לציפוי
- תות שדה טרי
אופן הכנה
- הכנת התחתית: מחממים מעט את חמאת הבוטנים והסילאן
- מערבבים בקערה יחד עם פצפוצי האורז
- יוצקים בתחתית של 8 כוסות הגשה
- הכנת המלית: טוחנים יחד במעבד מזון את מצרכי המלית: תות שדה קפוא, גבינה טבעונית וסוכר
- טועמים ומאזנים טעמים
- במידת הצורך מוסיפים מעט סוכר או מעט מיץ לימון
- בעזרת שקית זילוף יוצקים מהמלית מעל תחתית הפצפוצים, שכבה עד לגובה של כחצי כוס
- חותכים את התות שדה הטרי בצורה נאה ומסדרים מעל הקרם
- מגישים קר
בתיאבון וחג שמח