חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: קינוח טבעוני לאביב והפסח

משומשו מציע קרם גבינת תות טבעוני בכוסות ||| מותג הגבינות הטבעוניות והשפית אביגיל מייזליק, מגישים לרגל הפסח, מתכון חגיגי ומיוחד לקינוח מהודר של קרם גבינת תות טבעוני המוגש בכוסות ||| קינוח מרהיב ביופיו, קל הכנה ופרווה ||| קינוח מתאים להגשה כקינוח מתוק וטעים בליל הסדר ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

קרם גבינת תות טבעוני בכוסות (צילום חנה יודייקין)

מצרכים (ל-8 מנות)

לתחתית

  • 2 כוסות פצפוצי אורז
  • 3 כפות חמאת בוטנים
  • 2 כפות סילאן

למלית

  • 300 גרם תות שדה קפוא
  • 400 גרם ממרח בטעם טבעי בסגנון גבינת שמנת 9% משומשו (2 גביעים)
  • 2/3 כוס סוכר

לציפוי

סדרת ממרחים טבעוניים בסגנון שמנת משומשו (צילום גיא צורף)

אופן הכנה

  1. הכנת התחתית: מחממים מעט את חמאת הבוטנים והסילאן
  2. מערבבים בקערה יחד עם פצפוצי האורז
  3. יוצקים בתחתית של 8 כוסות הגשה
  4. הכנת המלית: טוחנים יחד במעבד מזון את מצרכי המלית: תות שדה קפוא, גבינה טבעונית וסוכר
  5. טועמים ומאזנים טעמים
  6. במידת הצורך מוסיפים מעט סוכר או מעט מיץ לימון
  7. בעזרת שקית זילוף יוצקים מהמלית מעל תחתית הפצפוצים, שכבה עד לגובה של כחצי כוס
  8. חותכים את התות שדה הטרי בצורה נאה ומסדרים מעל הקרם
  9. מגישים קר

בתיאבון וחג שמח

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *