חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון מעולה לפשטידה פרווה

בכתבה זו נתאר מתכון שמצאנו וערכנו קלות לפשטידת פרווה. המילה פרווה, טונה, או דיאטה לא שווה אוטומטית לתזונה בריאה – על פי כן, נמליץ לקורא הסקרן ללמוד על אבני יסוד בתזונה בריאה, ממקורות המידע המדויקים והרלוונטיים ביותר אשר הזמינים לו, לרבות תחושת הבטן שלו.

פשטידת טונה פרווה (צילום PIXABAY)

פשטידת טונה דיאטטית?

אם מחפשים פשטידת טונה פרווה בגוגל, ניתן למצוא את המתכון של השף רהב הררי, אותו רשם וכתב עבור חברת סטארקיסט – שכפי שרבים מאיתנו מכירים ויודעים, משווקת מוצרי טונה לרוב. באופן עקרוני, מדובר בפשטידת פרווה, אם כי כותרת המתכון מכילה את המילה "דיאטטית". ובכן, אף על פי שזה יכול להישמע שמדובר במתכון עם רכיבים "רזים", בסופו של דבר, המילה דיאטה – מסמלת תזונה, או דרך חיים. על פי כן, כל דבר נחשב לדיאטטי, אם הוא בתזונה שלך, ו/או בדרך החיים שלך.

נוסף על כך, יש כל מיני רעיונות שגויים וכוזבים לגבי מה באמת בריא או מועיל להרזיה, חיטוב וחיזוק המערכת. על פי כן, הניסיון לחפש מאכלים דיאטטיים, לא בהכרח יצלח אם לא מגיעים עם ידע קודם שניתן לסמוך עליו לתוך העיון. שכן בתוך ריבוי הדעות על הנושא מומלץ לדעת איך להבדיל בין עיקר לטפל. מבלי להוסיף מילים נוספות, הבה נפרוס את מתכון פשטידת הטונה.

מה להכין עבור פשטידת הטונה?

על מנת להכין את פשטידת הטונה, יש להצטייד ברכיבים, כדלהלן:

  1. 2 קופסאות טונה מסוננות מנוזלים (באופן אישי, היינו ממליצים על טונה במים (לא בשמן סויה / קנולה וכו', זוהי כמובן העדפת המערכת מסיבות שלא נפרוס כאן. ניתן לקרוא את הספר estrogeneration מאת דוקטור אנת'וני ג'יי למידע נוסף על ההשפעות הבריאותיות הקשורות לסויה).
  2. עשבי תיבול
  3. 2 יחידות של שיני שום קצוצות
  4. קמח מלא: 3 כפות
  5. 2 יחידות ביצים
  6. שמן קוקוס / זית / ענבים: 3 כפות
  7. כמון טחון: כפית אחת
  8. פלפל לבן טחון ומלח
  9. חבילת עלי סלק / מנגולד
  10. פטריות שמפיניון טריות (פרוסות גס): 300 גרם
  11. 2 יחידות כרישות פרוסות לחצאי טבעות (החלק הלבן בלבד)

איך להכין את פשטידת הטונה?

כעת כשהכנו את הרכיבים מבעוד מועד, נוכל להמשיך להליך ההכנה.

  1. ראשית, יש להפריד את החלק הלבן מהחלק הירוק של עלי המנגולד
  2. את הגבעולים ניתן לחתוך לפרוסות, בעוד את העלים ניתן לחתוך קצוץ וגס
  3. את הפטריות: לטגן עד הזהבתן ולאחר מכן להניח צד
  4. את הכרישה, גבעולי המנגולד והשום: לטגן עד להתרככותכם
  5. להוסיף פטריות ועלי מנגולד
  6. להמליח ולפלפל במידה מועטת
  7. להקפיץ עד התרככותכם של העלים
  8. להוציא
  9. לצנן
  10. לקחת את כל הרכיבים, לערבב בקערה
  11. לתבל
  12. להעביר לכלי זכוכית הולם עבור אפייה
  13. לוודא כי מדובר בכלי אפיה משומן מעט טרם העברת הרכיבים לתכולתו
  14. לאפות את הפשטידה לטווח זמן של 35 עד 40 דקות, בחום של 170 מעלות
  15. לאחר תום האפייה, לצנן מעט
  16. להגיש

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *