חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: גליליות מקפא חלווה

אחוה, יצרנית הטחינה והחלווה והקונדיטורית שמרית הילל, מגישים מתכון קיץ קפוא ||| לרגל יום הגלידה הבינלאומי שחל ב-1 ביולי ||| מתכון חגיגי ומפנק של גליליות מתוקות במילוי מקפא שמנת עם ממרח חלווה ||| גרסת הגלידה המענגת הזאת יכולה לשמש כקינוח, כמנת ביניים ולאירוח, להנאת כל המשפחה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

גליליות מקפא חלווה של אחוה והקונדיטורית שמרית הילל (צילום נופר בוגנים)

מצרכים (8 גליליות)

לקישוט

אופן הכנה

  1. מקציפים את חלבוני הביצים והסוכר עד לקבלת קצף יציב
  2. בקערה נפרדת מקציפים את השמנת ומוסיפים את ממרח שומשום וקוקוס בהדרגה
  3. מאחדים המקצפות לקערה אחת בתנועות קיפול
  4. מערבבים פנימה את שברי השוקולד
  5. מעבירים לשק זילוף
  6. ממלאים את הגליליות בעזרת שק הזילוף
  7. שמים במקפיא למשך שעה לפחות

הגשה

מפזרים מעל שערות חווה, שוקולד מומס ושברי מרנג

בתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *