אחוה, יצרנית הטחינה והחלווה והקונדיטורית שמרית הילל, מגישים מתכון קיץ קפוא ||| לרגל יום הגלידה הבינלאומי שחל ב-1 ביולי ||| מתכון חגיגי ומפנק של גליליות מתוקות במילוי מקפא שמנת עם ממרח חלווה ||| גרסת הגלידה המענגת הזאת יכולה לשמש כקינוח, כמנת ביניים ולאירוח, להנאת כל המשפחה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים (8 גליליות)
- 5 חלבוני ביצים
- 1/2 כוס סוכר
- 2 מכלי שמנת מתוקה 38%
- 1 כוס ממרח שומשום וקוקוס של אחוה
- 1 חבילת גליליות למילוי
- 100 גרם שוקולד מריר קצוץ
לקישוט
- שערות חלווה, שוקולד מומס, שברי מרנג
אופן הכנה
- מקציפים את חלבוני הביצים והסוכר עד לקבלת קצף יציב
- בקערה נפרדת מקציפים את השמנת ומוסיפים את ממרח שומשום וקוקוס בהדרגה
- מאחדים המקצפות לקערה אחת בתנועות קיפול
- מערבבים פנימה את שברי השוקולד
- מעבירים לשק זילוף
- ממלאים את הגליליות בעזרת שק הזילוף
- שמים במקפיא למשך שעה לפחות
הגשה
מפזרים מעל שערות חווה, שוקולד מומס ושברי מרנג
בתיאבון